J.Didžiulis: nereikia taikstytis su visuotiniu pesimizmu

„Smagu kai, rodos, paprasta idėja suvienija žmones vardan gerų tikslų“, - sako „Inculto“ lyderis Jurgis Didžiulis. Šeštadienį jis su grupe atvyks į Kauną palaikyti akcijos „Apsikabinkim!“ dalyvių, kurie sieks apsikabinimų rekordo.

„Šia akcija norima suartinti žmones, o kiekvienas renginys, kuriuo yra siekiama gerų tikslų, yra sveikintinas. Tokie renginiai visuomet yra naudingi“, – sako J. Didžiulis, su grupe koncertuosiantis akcijos dalyviams.

Pasak jo, tokie įvykiai padeda kovoti su šiuo metu viešumoje įsigalėjusi pesimizmu. Ypač, jei jie yra išskirtiniai ir sugeba patraukti visuomenės dėmesį.

„Mūsų grupė nuolat dalyvauja įvairiose originaliose akcijose. Pavyzdžiui, šiais metais Gruzijoje važinėjome po kaimus ir koncertavome žmonėms, kurie gyvena atokiose vietovėse ir neturi galimybės dalyvauti kultūriniuose renginiuose“, – pasakojo „Inculto“ lyderis.

Rugsėjo 11 d., 12 val. prekybos miestelyje „Urmas“ vyksiančioje akcijoje bus siekiama apsikabinimų rekordo – daugiausiai apsikabinusių žmonių vienoje vietoje. Pasak akcijos rengėjų, apsikabinimas – tai taikos, tolerancijos, šilto draugiškumo, meilės ženklas, suprantamas bet kuriam žmogui.

O rekordo siekimas turėtų padėti paskleisti šią šiltą, linksmą ir nuotaikingą žinią kuo plačiau.

Pasak J. Didžiulio, jei tik bus galimybė, visi grupės „Inculto“ nariai taip pat prisijungs prie susirinkusiųjų ir padės jiems siekti rekordo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių