J.Didžiulis neigia kalbas apie jų šeimos emigraciją (atnaujinta)

„Tai išpūstas reklaminis burbulas ir perlenkta lazda, mes nesirengiame emigruoti“, - DELFI teigė „Inculto“ lyderis Jurgis Didžiulis.

Jį nemaloniai nustebino LNK televizijos pirmadienį išplatintas pranešimas spaudai, kuriame rašoma, kad J.Didžiulis ir jo žmona E.Dženings jau netrukus iškeliaus į Kolumbiją.  Esą iš dainininko duonos šeimai pragyventi darosi vis sunkiau. „Jurgis guodėsi, kad jį ir Eriką iš Lietuvos veja pilvotų valdininkų požiūris į muzikantus. Esą, suprasdami vis blogėjančią Lietuvos gyventojų padėtį, šie muzikantai savanoriškai atsisakė jiems priklausančių tėvystės išmokų, tačiau už pasiaukojimą gavo špygą! O štai Kolumbijoje Jurgis ir Erika ketina sužavėti garsiausius Kolumbijos muzikos prodiuserius. Juk Kolumbijoje yra net 44 milijonai gyventojų, o šalis garsėja savo pasaulinio garso dainininkais, tokiais kaip Šakira, ir muzikinė rinka ten gerokai didesnė“, - rašoma pranešime.

Nors J.Didžiulis DELFI ir prisipažino, kad Lietuvoje pastaruoju metu jį daug kas nuteikia pesimistiškai, tačiau patikino, iš Lietuvos emigruoti neketinantis.


Šiame straipsnyje: Jurgis Didžiulisemigracija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių