J.Butnorius: vyrai, keliaujantys iš vienos lovos į kitą, – „skystalai"

TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ žada priminti,kad ne tik Donatas Baumila yra pamiršęs vedybinę priesaiką - pasukę į kairę yra ir kiti garsūs Lietuvos vyrai.

„Nuodėmingiausią romaną užmezgusiai šalies įžymybei internautai skyrė daugiau nei 30 tūkstančių balsų, TV3 televizijos internetiniame puslapyje rikiuodami didžiausias išdavystes ir nuklydimus į „kairę“ padariusius žinomus vyrus“, – atskleidžia nuodėmklausys, TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas Marius Mačiulis.

Romaną su dainininke Oksana Pikul užmezgęs krepšininkas Simas Jasaitis, dėl moksleivės Monikos šeimą palikęs Andrius Šedžius, seksualiniu priekabiavimu apkaltintas žinomas politikas Gintaras Steponavičius, po 33-ejų santuokos metų politikę Dalią Teišerskytę dėl jaunesnės palikęs Anatolijus Čiupkovas, romaną su kita moterimi užmezgęs aktorės Eglės Jackaitės draugas Karolis, po dešimtmetį trukusios santuokos dėl Oksanos Zlatkovaitės su žmona, laidų vedėja Agne Grigaliūniene išsiskyręs futbolininkas Deividas Šemberas, dėl gražuolės šeimą palikęs legendinis krepšininkas Rimas Kurtinaitis, romaną su šviesiaplauke užmezgęs politikas Laimontas Dinius ir dėl tuometinės savo sekretorės, o dabar – žmonos Lauros su gyvenimo drauge išsiskyręs krepšininkas Šarūnas Marčiulionis bei su žmona dėl šokių partnerės išsiskyręs dainininkas Donatas Baumila-Dūnis... Kuris garsus vyras nusipelnė pirmojo „Nuodėmių dešimtuko“ laiptelio?

„Tokius vyrus, kurie turi žmonas ir vaikų, bet vis tiek keliauja iš vienos lovos į kitą, galėčiau pavadinti „skystalais“. Šeimyninis gyvenimas nėra paprastas, bet reikia kartu spręsti problemas, o ne pasirinkti lengviausią kelią – eiti į kairę“, – garsenybių romanus TV3 eteryje pasmerks grupės „Ventukai“ lyderis, TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis Juozas Butnorius.

„Nepadoru. Jei ir įsižiebė simpatija, pavyzdžiui, šokių aikštelėje, tai nereikia to viešai demonstruoti ir skaudinti antros pusės – protingas vyras taip nesielgtų“, – „Nuodėmių dešimtuko“ herojų paklydimus vertins daugkartinė Lietuvos gimnastikos čempionė, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė.

Kodėl žinomi vyrai suka „į kairę“? Kuriai garsenybei atiteko daugiausia TV3 žiūrovų kritikos strėlių? „Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadienį 19.20 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lilė

lilė portretas
Liūdna tie aistros romanai.Manau,kad turint vaiką,žmoną,išgyvenus tiek metų kartu,reikia ieškoti išeities,paprasčiausiai čia vyrai ir pasižymi savo ribotu protu.Labiausiai suprantu mažylę,manau.kad ji niekad tėčiui už tai neatleis.Neįsivaizduoju,kaip jaučiasi moteris pavogusi iš vaiko tėtį.Gal prabus dar Baumila ir Židonytė?

fui

fui portretas
Kaip liūdna, kad žmonėse nebeliko jokių įsipareigojimų, vertybių. Vienok jau sukūrei šeimą, išleidai į pasaulį vaikus, viskas- turi gyvent, rūpintis, augint. Galiausiai kokį pavyzdį bei gyvenimo sampratą toks tėvas formuoja savo vaikui??? Nėra namų be dūmų, taip, bet viskam ir visada yra sprendimai bei kompromisai. Nėra idealių žmonių, tokių tiesiog nebūna. Naujų santykių šviežumas su laiku juk irgi išblės... Kitą vertus, niekada nekurk savo laimės ant kito nelaimės griuvėsių!

Sraigė

Sraigė portretas
Tokie vyrai- lachūdros, moteros-kekšės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių