J.Butkevičienė grįžo vadovauti TV3 Žinių tarnybai

Pirmadienį LTV žiūrovai neišvys Jolantos Butkevičienės laidos „Paskutinis klausimas“ - žurnalistė nutraukė sutartį ir grįžo vadovauti TV3 Žinių tarnybai.

„Šeštadienį gavau J.Butkevičienės prašymą šalių sutarimu nutraukti autorinę sutartį. Ji turi būti grąžinta į ankstesnį darbą - TV3 žinių tarnybos vadovės, todėl logiška, kad prašymą patenkinome. Automatiškai iš eterio iškris ir laida „Paskutinis klausimas“, - „Vilniaus dieną“ informavo LTV direktorius Rimvydas Paleckis.

TV3 televizija šių metų sausį J.Butkevičienę atleido dėl įgaliojimų viršijimo. Po ilgos kovos Vilniaus apygardos teismas paskelbė, kad žurnalistė atleista buvo neteisėtai ir nurodė ją gražinti į darbą. Be to, J.Butkevičienei turi būti sumokėtas daugiau kaip 300 litų už vieną dieną siekiantis darbo užmokestis skaičiuojant nuo gegužės 8 d.

Nors TV3 šią teismo nutartį žadėjo skųsti, pirmadienį J.Butkevičienė jau kūrėsi šioje televizijoje. „Negaliu būti ir vienoje vietoje, ir kitoje, todėl po atostogų LTV pateikiau prašymą nutraukti sutartį. Dabar aš dirbu TV3 televizijoje ir jau esu savo darbo vietoje. O apie laidos vedimą kol kas nekalbėjome“, - apie karjeros pokyčius lakoniškai sakė J.Butkevičienė.

TV3 iki šiol teigė, kad J.Butkevičienė į darbą negali būti grąžinta dėl buvusioje jos darbovietėje atliktos reorganizacijos. Tad tokia pirmadienio staigmena televiziją, matyt, smarkiai pritrenkė - jos atstovų komentarų gauti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių