J.Bieberio „Baby“ – žiūrimiausias „YouTube“ muzikinis įrašas

Paauglių dievinamo popmuzikos atlikėjo Justino Bieberio dainos „Baby“ vaizdo klipas šiemet buvo daugiausiai kartų peržiūrėtas iš svetainėje YouTube.com paskelbtų muzikinių vaizdo įrašų, kuriuos sukūrė didžiosios įrašų studijos.

16-metis kanadietis dainininkas, kuris išgarsėjo 2008 metais dėl „YouTube“ paskelbtų savo sukurtų vaizdo įrašų, užsitikrino pirmąją vietą, kai “Baby“ klipas buvo peržiūrėtas 400 mln. kartų.

Į populiariausių šių metų „YouTube“ muzikinių įrašų dešimtuką pateko dar trys J.Bieberio dainos: „Never Say Never“ (6), „Never Let You Go“ (7) ir „Somebody to Love Remix“ (9).

Popmuzikos atlikėjos Shakiros daina „Waka Waka“, tapusi šių metų Pasaulio futbolo čempionato himnu, tarp populiariausių „YouTube“ dainų užėmė antrą poziciją. Trečia ir ketvirta vietos atiteko reperio Eminemo dainų „Love The Way You Lie“ ir „Not Afraid“ vaizdo klipams.

Penktoje vietoje atsidūrė Rihannos daina „Rude Boy“, o popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga užsitikrino aštuntą ir dešimtą pozicijas su dainų „Alejandro“ ir „Telephone“ vaizdo klipais.

Vieno jaunuolio iš Alabamos televizijos žinių laidai duotas aistringas interviu apie jo miestą apėmusią nusikalstamumo bangą tapo žiūrimiausiu nemuzikiniu „YouTube“ įrašu.

„YouTube“, kuris priklauso interneto milžinei „Google“, paskelbė, kad šiemet portale patalpinti vaizdo įrašau buvo peržiūrėti daugiau nei 700 mlrd. kartų, o jų visų bendra trukmė - daugiau nei 13 mln. valandų.


Šiame straipsnyje: Justinas BieberisYoutube

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių