Jazzu: iš lovos su dviem meškučiais į „BarBar'a“

Šeštadienį nuo 22 valandos į kokteilių barą "BarBar'a" grįžta vasaros renginių ciklas "Silence Night@BarBar'a", skirtas intelektualesnės ir kokybiškos muzikos gerbėjams.

Vakarėlių metu kokteilių bare "BarBar'a" svečiuosis atlikėjai, atstovaujantys vieną populiariausių Lietuvos muzikinės šeimos ženklų – "Silence Music".

"Skambės įdomi, ilga, gyvai atliekama programa, – teigė žinoma dainininkė Jazzu (Justė Arlauskaitė). – Aš dainuosiu apie 40 minučių, o bent kelias valandas dar gros mano kolegos."

"Silence Night@BarBar'a" vakarėlį galime pavadinti debiutiniu, nes "Silence Music" komanda šia sudėtimi dar nėra surengusi nei vieno pasirodymo Kaune.

"Silence Music" ženklas kartu sujungia vienus talentingiausių jaunosios kartos elektroninės muzikos kūrėjus: Jazzu, Monika Liu, Leon Somov, Mario Basanov, Few Nolder, Adomas, Vidis.

"Skambės ne tik I'll Be Gone", bet ir kiti kūriniai, – šypsojosi Jazzu–Justė. – Taip pat atliksime "Silent Family" himną "Revoliution", dar du naujus kūrinius".

Į Lietuvą pažadėjusi grįžti tik dėl šeimos ar vaikų, į gimtą šalį iš Londono, kuriame gyvena, Jazzu atvyko mėnesiui. Tad gal ji turi sužadėtinį, kurį pamatys ir "BarBar'a" lankytojai?

"Na, ne, nėra... – paslaptingai ir dviprasmiškai juokiasi jaunatviška ekspresija bei emociniu maksimalizmu spinduliuojanti Jazzu. – Atvykau koncertuoti".

Iš Londono Jazzu atvyko po neseniai nuskambėjusio fotografijos projekto "Nesvarbu su kuo miegi", kuriame ji pozavo lovoje su kita mergina.

Pavadinimas šokiruojantis, tačiau esmė, kad mes būtume tolerantiški, mums neturi rūpėti su kuo miega kitas žmogus, tikina Justė, patikslinusi, kad negalima lyginti homoseksualizmo ir pedofilijos.

Su kuo miega pati Jazzu? Justė kvatojasi draugiškai erzinama kartu su ja važiavusių draugų: "Apsikabinusi pagalvę ir du meškiukus..."

Šeštadienį "BarBar'a" apsilankysiantis ir Mario Basanov kūrybinį kelią pradėjo 1998 metais. Per beveik dešimtmetį trunkančią muzikinę karjerą prodiuseris spėjo sukurti daug kūrinių ne tik sau, bet ir žinomiems Lietuvos populiariosios bei elektroninės šokių muzikos scenos atstovams.

2002 metais pradėjęs profesionalią DJ karjerą, Vidis iškart atsidūrė įvykių centre – nuolat grojo vakarėliuose, klubuose ir festivaliuose visoje Lietuvoje, taip pat jau spėjo surengti pasirodymus Vokietijoje, Rusijoje, Švedijoje, Latvijoje ir Estijoje.

Vidis iš kitų išsiskiria savo skambėsiu ir stiliumi. Plačių muzikinių pažiūrų dėka kiekviename savo sete jis peržengia įprastines house muzikos ribas.

Šeštadienį Jazzu neatliks savo žinomos dainos "Tik pasilik", tačiau Justė šypsosi: "Nors gyvenu ne Kaune, bare "BarBar'a" šiek tiek pasiliksiu ir mielai pabendrausiu su savo gerbėjais".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių