Jazzu ir Leonas palabino Kalėdas nauju vaizdo klipu

Atlikėjai Jazzu ir Leonas artėjant Kalėdoms sėdo į roges ir gerbėjams išdalino ankstyvą dovaną – naują Kalėdinės dainos „Santa Claus is Coming to Town“ versiją.

Dueto atgaivintai klasikinei Kalėdinei dainai nufilmuotas ir šventiškas vaizdo klipas.

Jazzu ir Leono sukurtas dainos „Santa Claus is Coming to Town“ klipas veikia kaip kalėdinis atvirukas, kurį galima nusiųsti draugams ir pasveikinti su Kalėdomis. Šį video atviruką galima pažiūrėti www.labas.lt arba wap.labas.lt. Iš čia galima parsisiųsti dainą ir mp3 formatu.

Atgaivintoje klasikinėje Kalėdinėje dainoje pasakojama apie Kalėdų senį, jo gerų ir blogų vaikučių sąrašą bei dovanas. „Gerais reikia būti visada, ne tik per šventes. Ir dovanas dovanoti tada, kai aplinkybės to nereikalauja. Mūsų daina – tai dovana visiems, laukiantiems Kalėdų“, - sakė Leonas.

Kalėdinės dainos klipe Jazzu atiteko Kalėdų senio, vykstančio į darbą, vaidmuo. Tuo tarpu Leonas buvo „įkinkytas“ traukti Kalėdų senio roges.

Vienos populiariausių Kalėdinių dainų „Santa Claus is Coming to Town“ versijas yra sukūrusios tokios grupės kaip „Aerosmith“, „Beach Boys“, dainininkė Mariah Carey.

Leono ir Jazzu Kalėdinį klipą taip pat galima rasti „Labas“ kanale socialiniame tinkle „Facebook“, vaizdo portale „YouTube“.

Kalėdinis Jazzu ir Leono LABAS atvirukas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių