JAV žvaigždės pareiškė paskutinę pagarbą Whitney Houston

Holivudo ir muzikos žvaigždės, Whitney Houston artimieji šeštadienį per jaudinamą laidotuvių ceremoniją velionės gimtajame mieste aukštino prieš savaitę staiga mirusios dainininkės „saldų stebuklą“.

Aukso spalvos katafalku W.Houston palaikai buvo atvežti į Niuarko Naujosios vilties baptistų bažnyčią, kurioje ji dainavo vaikystėje, dar prieš tai, kai jos balsas susiformavo ir virto įspūdingu talentu, pavertusiu ją kone didžiausia savo laikų žvaigžde.

Jaudinamą kalbą prie gėlėmis papuošto W.Houston karsto pasakė aktorius Kevinas Costneris.

„Raginu visus mus, čia, viduje, ir lauke, visoje šalyje ir visame pasaulyje, nusišluostyti ašaras, kuriam laikui pamiršti savo sielvartą ir, galbūt, savo pyktį, kad prisimintume saldų Whitney stebuklą“, - sakė jis.

48 metų popmuzikos žvaigždė mirė Kalifornijoje vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos išvakarėse. Jos mirtis nuliūdino gerbėjus ir pramogų verslo bendruomenes visame pasaulyje.

Keturias valandas trukusi laidotuvių ceremonija baigėsi daugelio W.Houston vizitine kortele laikomos dainos „I Will Always Love You“ garso įrašu. Ši daina skambėjo ir populiariame 1992 metų filme „Asmens sargybinis“ (The Bodyguard), kuriame W.Houston vaidino drauge su K.Costneriu.

Nors W.Houston muzikinė sėkmė išgarsino ją visame pasaulyje, daugybė draugų ir giminaičių pasakojo, kad dainininkė niekada nepamiršo Niuarko ir bendruomenės, kurioje užaugo.

Legendinis prodiuseris Clive'as Davisas, kuris „atrado“ W.Houston, sakė, jog buvo pakerėtas, kai sutiko ją 1983 metais.

„Tokio balso lauki visą gyvenimą. Visą gyvenimą lauki tokio veido, tokios šypsenos, tokios esamybės. Ir kai vienas žmogus visa tai įkūnija, na, tai tiesiog užgniaužia kvapą“, - sakė C.Davisas.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių