Jaunoji Lietuvos aktorė dieną pradeda Tibeto pratimais

Nuo 13 metų serialų filmavimo aikštelėse besisukanti Grėtė Indičianskytė, kurią TV3 žiūrovai puikiai pamena iš serialo „Amžini jausmai“, šiuo metu kultiniame TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidina sudėtingo charakterio merginą Luką, manipuliuojančią aplinkiniais ir tėvais (akt. Daiva Rudokaitė ir Sakalas Uždavinys). Ekrane Luka – šiek tiek pavojinga dviveidė. O tikrovėje – ne tik pozityvi, bet ir dėmesinga sau bei aplinkiniams!

Serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorė Grėtė kasdien sukasi kaip voverė rate: mergina dirba antisenėjimo ir sveikatinimo rinkoje, padeda diegti naujas technologijas Lietuvoje, studijuoja verslo vadybą, be to, filmuojasi. Kaip barbei devyndarbei pavyksta laviruoti, kai tokia perkrauta dienotvarkė, ir dar spinduliuoti gerą nuotaiką bei energiją?

Grėtė sako, kad žvaliai jaustis jai visų pirma padeda sportas. „Namų sąlygomis rytais mankštinuosi, atlieku penkis Tibeto pratimus: ir jaunystei, ir sveikatai, ir kad stuburas būtų tiesus. Internete taip pat susiradau greitų ir efektyvių lengvojo kultūrizmo pratimų. Kol buvo šilta, – lauke ant žolės sportuodavau, dabar mankštinuosi namie ant kilimėlio“, – pasakoja simpatiškoji G. Indičianskytė.

Seriale „Moterys meluoja geriau“ Lukos vaidmenį kuriančiai merginai puikią fizinę ir dvasinę formą palaikyti padeda ir dar vienas tvirtas principas. „Stengiuosi sveikai gyventi ir neturėti žalingų įpročių“, – prisipažįsta Grėtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kawenskas

Kawenskas portretas
Grazi mergina :)

vaida

vaida portretas
Visiskai kitokia negu nekviestoj meilej

slyksti merga

slyksti merga portretas
ot artiste atsirado...sveple...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių