Jaunasis A. Pugačiovos vyras skundžiasi gyvenimu pilyje (foto)

Populiarus komikas ir jumoristas Maksimas Galkinas neseniai atvirai prisipažino, jog jau ruošiasi savo vestuvių su primadona vienerių metų sukakčiai.

„Kiekviena mūsų gyvenimo diena - tai šventė. Ir tai - ne tik skambi frazė. Mūsų vestuvės buvo pakankamai kuklios, tik su būriu artimųjų. Ir švęsdami vestuvių sukaktį su Ala mes tik pasisėdėsime ir išgersime šampano kokiame nors romantiškame restorane prie žvakių šviesos“, - atvirai pasakojo jaunasis garsios atlikėjos vyras.

Tiesa, sutuoktiniai dažnai švenčia ir be jokios išskirtinės progos, dovanoja vienas kitam įspūdingas dovanas. Vyras prisipažino, jog šešiasdešimt trejų Ala Pugačiova labai skaniai gamina ir namuose jis jaučiasi lyg tikras karalius, skelbia 7d.org.ua.

Pilis, kurioje gyvena sutuoktiniai, pastatyta naudojantis naujausiais technologijų pasiekimais. Maksimas ir Ala pilį statė taip, kad nereiktų perstatyti ar remontuoti. Prabangioje pilyje yra ir vaikų kambarys. Tačiau apie atžalas primadonos vyras kalbėti vengia, o tik prasitaria, kad kambaryje paprastai žaidžia jo sūnėnai ir vienturtės primadonos dukros atžala Klaudija.

Tačiau pilis turi ir trūkumų - ji pernelyg didelė.

„Yra ir savų minusių. Štai, pavyzdžiui, pabundu ryte ir labai ilgai turiu eiti į virtuvę. Ilgai, nes toli reikia eiti. Ypač nepatogu, jei ką nors būnų pamiršęs miegamajame. Ir taip vėl reikia sugrįžti 60 metrų pėščiomis ir dar kilti liftu. Tačiau aš juk esu geros formos “, - pasakojo trisdešimt šešerių metų amžiaus M. Galkinas.

KP.ru nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokioj pily

tokioj pily portretas
tik siaubo fimus kurti, beskonybė juoda

alausmegejasstiprausirdauk

alausmegejasstiprausirdauk portretas
pastatyciauas tokia pyli zmonai tai man daug alaus nupirktu

dr. Jonas Ramanauskas

    dr. Jonas Ramanauskas  portretas
Kaip matau, pilis tikrai yra gerai apgalvota, yra atsisaudymo boksteliai, apzvalgos aistele, kampe arklides su arkomis. Taciau turi ir trukumu.... nera aplinkui gilaus vandens kanalo, pakeliamo tilto..... taigi jei pultu kryziuociai ar lietvuviai, tai butu sunku apsiginti.... bet gal nepuls, nes visgi pilis yra GRIAZ vietoveje... o lietuviai ko gero purvintis nelinke....:):):) Cia aisku juokauju. Taigi ne visiskai tikra pilis, nes net neturi vidinio kiemo..... aplinkiniams gyventojams susirinkti apsisaugoti ir apginti pili. Taigi tas namukas yra ne pilis.... o siaip prabangus namukas...... tikrai teko matyti nufilmuota vidu......
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių