J. Smoriginas: mano kūnas – gražiausias, bet nuogo nepamatysite

Skandalingasis choreografas Jurijus Smoriginas, pramintas Juračka, artimiausiame TV3 laidos „3-ias butas“ filmavime, ko gero, nebepasirodys. Bent tokią prielaidą daro televizijos atstovai, pranešantys, kad J. Smoriginas atsisakė apsivilkti nardytojo kostiumą, nors garsenybei jis labai tiktų.

Ar iš tiesų Juračka pabėgo ne tik iš televizijos, bet ir iš Lietuvos, kai kitas „3-io buto“ šeimininkas – Leo Pobedonoscevas pristatė rubriką „Linksmosios aplinkybės“? Joje vedėjai turės vykdyti žiūrovų valią, t.y. atlikti įvairias nepatogias užduotis, rašo paspausk.lt.

„3-io buto“ atidarymo vakarėlyje Leo paskelbė, kad žiūrovai galės tiesiogiai kurti šios laidos nuotaiką, skirdami vienam buto šeimininkų kokią nors užduotį.

Praėjusioje laidoje Leo drauge su atlikėju Luku sumąstė pirmąją užduotį: kitą antradienį  per TV3 vienas „3-io buto“ vedėjų turės pasirodyti su nardytojo kostiumu ir plaukmenimis. Kuriam skirti tokią užduotį – sprendžia žiūrovai, balsuodami internete.  Jau pirmą balsavimo dieną pasidarė aišku, kad šią užduotį visi su malonumu skirtų J. Smoriginui.

„Smagu, kad žmonės nori matyti mane su tokia apranga. Tokių gražių kūno linijų Lietuvoje dar reikia paieškoti“, – sakė J. Smoriginas, o netrukus jau suko kitą dainelę: „Aš tikrai nesivilksiu to kostiumo, nes aš išskrendu.“

Jei laidoje Jurijaus iš tiesų nebus, tai nardytojo kostiumą gaus vilktis ir visą laidą su juo praleisti pagal žiūrovų balsų gausą antroje vietoje atsidūręs kitas „3-io buto“ šeimininkas. Kol kas šioje pozicijoje varžosi Skaiva Jasevičiūtė ir Gediminas Jaunius. Tarp jųdviejų užvirė tikras internetinis karas. Abudu mobilizavo savo draugų armijas ir balsuoja vienas prieš kitą.

Emocijos verda, Gediminas ir Skaiva balansuoja ant aštrios briaunos tarp pokšto ir konflikto. Kiti kūrybinės grupės nariai kartais nebesupranta,  ar tos grumtynės – rimtos, ar tai tik juokai. Bet kuo arčiau filmavimas – tuo didesnė įtampa... „3-iame bute” gyvenimas verda.

Kas vilksis nardytojo kostiumą ir ar iš tiesų Juračka paliko ne tik laidą, bet ir Lietuvą, galėsime sužinoti jau netrukus.


Šiame straipsnyje: Jurijus Smoriginas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių