J. Smoriginas: dėl televizijos praradau visus draugus (foto)

„Būsi ryškus ir išsiskirsi, sulauksi populiarumo ir pripažinimo. O tai televizijoje – dideli pinigai“, - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ šį vakarą pasakos garsiausias Lietuvos choreografas Jurijus Smoriginas. Tėvo alkoholizmas ir smurtas prieš mamą, o vėliau savižudybė, kaip pasakos Jurijus, kažkada privertė duoti pažadą - savo šeima jis rūpinsis taip, kad jai nieko netrūks.

Vyras visą gyvenimą daug mokėsi ir sunkiai dirbo, tačiau kaip pats pasakoja, pripažinimo sulaukė tik tuomet, kai buvo pakviestas į televiziją. Pirmą kartą pakviestas teisėjauti šokių projekte, kuriame žodžiais kovodavo su Vyteniu Pauliukaičiu, Jurijus pasakoja greitai pajutęs, ką reiškia būti populiariu Lietuvos mastu ir gerai uždirbti. „Per darbą TV aš atsistojau ant kojų, pakeliavau su visa šeima, žmonai daug ką nupirkau, ir įrengiau naujas patalpas „Vilniaus baleto“ trupei“, - pasakos choreografas.

Tačiau kartu Jurijus įspės visus, kurie po jo pasakojimo galbūt taip pat užsimanys patekti į televizija vardan populiarumo, o gal ir uždarbio. „Tai nėra lengvi pinigai, nors anksčiau taip galvojau“, - tikins šokėjas. Kiekvienas, peržengiantis televizijos slenkstį, pasak Jurijaus, turi pasiruošti ne tik žmonėms, kurie dievins, tačiau ir tiems, kurie nekęs.

„Praradau labai daug draugų. Faktiškai tokių, kuriems galėčiau paskambinti ir atlėks, neturiu. Turiu tik žmonos giminę. Ir patikėkite, tikrai sunku tai žinant, juk ne kopūstas esu“, - sakys J. Smoriginas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
jis susireikšminęs visais atvejais.

virginija

virginija portretas
p. Jurijau,tikrų draugų prarasti negalima,tik netekti. Vadinasi,tokie ten buvo ir draugai,matyt,tik "prie baliaus".Tai viena,antra-kada Jūs surimtėsite,baigsite kvailioti,įžeidinėti ,kritikuoti TV laidos svečius, savo oponentus?Padarykite mums , žiūrovams,malonę ,tiesioginiame eteryje nors vieną kartą patylėkite,susilaikykite nuo žeminančių asmenį komentarų.Juk Jūs esate geras,doras žmogus,talentingas menininkas.Kam tie skandalai?Sėkmės kūrybiniame darbe.Šiauliai.

hm

hm portretas
dabar belieka isspausdinti kokio kilerio ispazinti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių