J. Jurkutė parodė savo apnuogintą kūną erotiškame klipe

Pirmosios atlikėjo Donato Montvydo vaizdo klipo, sukurto dainai „Make That Love“, nuotrupos užminė daugybę mįslių.

Kas yra ta paslaptingoji moteris, kurią kartu su muzikantu pamatys TV3 žiūrovai specialioje klipo premjeroje vasario 14 dieną 21.30 val.? Pranešta,kad tai – Jurgita Jurkutė Širvaitė“.

Atlikėjas neslepia savo džiaugsmo, kad pasiūlymas dalyvauti filmavime buvo pateiktas būtent Jurgitai.

Pasiteiravus žinomos moters, apie filmavimo užkulisius, atmosferą, idėją ir kitus aspektus, aktorė trumpai išdėstė savo poziciją: „Pasiūlymų visada yra ir buvo. Man labai svarbu pajusti vidinį tarpusavio ryšį su visa komanda. Šiame klipe buvo įdomu filmuotis jau vien dėl to, kad jo idėja atspindi lyg mažytį etapą moters ir vyro santykiuose“.

Moteris neslepia, jog jai dalyvaujant bet kokiame projekte ar filmavime yra labai svarbus estetinis vaizdas ir visas pateikimas.

Vaizdo klipo ištrauką žiūrėkite čia.

Kalbėdama apie gana atviras scenas, kurios matomos vaizdo klipe „Make That Love“, aktorė išreiškia savo požiūrį: „Žmogaus kūnas – ir taip puikus Dievo kūrinys, todėl man visada labai gražu, kai nuogi kūnai, seksualumas ar erotiškumas pateikiama subtiliai, skoningai ir ne vulgariai. Donato vaizdo klipas – kupinas estetiškumo“.

Džiaugdamasis pirmuoju vaizdo klipu, D. Montvydas galiausiai atiduoda visą savo “kūdikį“ ne tik klausytojų ausims , bet ir akims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vargšelė

Vargšelė portretas
čia gi Tautos folkloras : kai nebėra ką parodyti tai rodo nuogą užpakalį...gaila nabagės, visai jau...

...1

...1 portretas
Ji ne vargsele,nepavydek.Ji graziausia Lietuvos moteris,ir puikiausia laidu vedeja.Nera nei vienos lygios ...

aha

aha portretas
Kvaila, kam demonstruoti save, ka norima tuo pasakyti.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių