J. Bieberis tapo naujuoju kompanijos „Adidas“ veidu

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis pasirašė kontraktą su kompanija „Adidas“ dėl jos gaminių sporto drabužių ir avalynės reklamos.

Dainos „Body“ atlikėjas fotografuosis virtinei stilingų kompanijos naujos NEO linijos drabužių reklaminių plakatų. Ši reklama bus dainininko debiutas madų pasaulyje.

„Justinas kuria savo ženklą sau būdingu paprastu ir ekspresyviu būdu per madą, muziką ir stilių. Justinas padės mums paskleisti NEO dvasią po pasaulį ir pademonstruos sportinius ir gyvenimo būdo įkvėptus šio ženklo drabužius bei avalynę“, - sakė kompanijos vadovas Hermannas Deiningeris (Hermanas Deiningeris) apie dvejų metų trukmės bendradarbiavimą su atlikėju.

J.Bieberis taip pat džiaugiasi nauja drabužių linija: „Su NEO aš pajutau ryšį, nes tai - mada, laisvė ir buvimas tokiu koks esi. Su savo naujuoju albumu “Believe„, aš siunčiu tikėjimo savimi žinią“.

„Pirmas žingsnis yra parodyti kas tu esi, o vienas iš geriausių būdų pademosntruoti save yra mada. Man stilius yra nuotykis, kažkas smagaus ir NEO tiki tuo pačiu“, - sakė J.Bieberis.


Šiame straipsnyje: Justinas Bieberisreklama

NAUJAUSI KOMENTARAI

rapolas

rapolas portretas
taigi visi "kieti" pacanai su adidaso treningiukais bus byberio fanai? dar vienas pretekstas šokt iš treningų.. :D

Titinas

Titinas portretas
Svarbu tik kad neapsivemtų...

premjeras

premjeras portretas
pritariu! galima bus girtis:''pas mane adidavi treningai ir as byberio fanas!''.kaimieciams teks keist treningus i normalias smutkes,nors uzsieny ir bus sunkiau atskirt lietuvos muzikus...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių