I.Valinskienė vėl šoks

„Kviečiu šokti“ vedėja Inga Valinskienė ilgą laiką kantriai stebėjo dalyvių pasirodymus, tačiau pati į šokių aikštelę grįžti neketino.

Tačiau įkvėpta miuziklų vakaro temos nebeištvėrė – ji vėl šoks.

Nors šokio detalės neatskleidžiamos, projekto prodiuserė ir LNK kūrybos direktorė Indrė Zelbaitė - Ciesiūnienė žada žiūrovus nustebinti įspūdingu šou, kurį su I.Valinskiene rengia visi dalyviai.

Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas pasirinko šokti tango ir pasadoblį pagal gerai žinomą operą „Fantomas“.

Natalija Zvonkė šeštadienį ruošiasi tapti nuotaka – šįsyk dar ne mylimojo Danieliaus Bunkaus, o „Velnio nuotaka“, kurį įkūnys jos šokių partneris Dainius. Laura Valytė su Vadimu atliks savo miuziklo „Katės“ versiją, o Jeanas Claud’as su Elena ruošia aistringą tango iš garsiosios „Čikagos“.

TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė su partneriu Adomu žiūrovus nukels į „Mulen Ružą“. Radži su Ana Kapustina pasirinko savo mėgiamą „Briliantiną“. Kūrinį iš šio miuziklo Radži jau turėjo progą sudainuoti, o dabar dar ir sušoks.

Vilija Matačiūnaitė į šokių projektą skubės iš Klaipėdos ir su parneriu Arturu įkūnys miuziklo „Paryžiaus katedra“ personažus.

Paskutinį šansą grįžti į projektą turės šį mėnesį iškritusios poros. Tai jau paskutinis „Kviečiu šokti“ Vilties šokis, todėl poros itin stengiasi paruošti kuo įspūdingesnius numerius.

Šeštadienį šokėjų pasirodymus vertins kaip visada kompetentinga ir šmaikšti komisija: be projekto senbuvių – Ievos Šimukauskienės ir Vytenio Pauliukaičio - dirbs Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, o dalyvių muzikalumą akylai seks ir scenine patirtimi dalinsis geros nuotaikos niekad nestokojanti dainininkė Vitalija Katunskytė. Į „Kviečiu šokti“ atvyks ir žiūrovų numylėtinė – Zita iš Mažeikių, kuri, beje, LNK žiūrovams ruošia paslaptingą staigmeną.


Šiame straipsnyje: Inga Valinskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių