I.Valinskienė: geriau kandžiotis scenoje ir ramiai gyventi

„Ar mes skiriamės ar ne, mylimės ar ne, taikomės ar ne – tai yra tik mūsų reikalas. Galiu pasakyti tik viena, nėra dūmų be ugnies ar ugnies be dūmų. Taip ir mūsų su Arūnu santykiuose“, - interviu gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ atviravo dainininkė ir Seimo narė Inga Valinskienė.

Paklausta, ar nežeidžia vyro sarkazmas ir grubūs pajuokavimai jos atžvilgiu projekto „Kviečiu šokti“ filmavimo metu, moteris teigė prie tokio vyro elgesio jau pripratusi.

„Aš manau, kad jeigu jau jis sarkastiškas mano atžvilgiu, tai galbūt turi kokį pagrindą. O žinote, suteikti savo vyrui pagrindą po 23-ejų metų yra moters privalumas, o ne trūkumas“, - samprotavo Seimo narė.

Anot jos, geriau „kandžiotis scenoje ir ramiai gyventi, nei atvirkščiai“.

Visgi ji pripažino, kad per visą vedybinį gyvenimą jos sutuoktinis pasikeitė.

„Pasikeitė, ir net negaliu pasakyti, kad labai jau į gerąją pusę. Bet dėl to man jis nenustojo būti be galo įdomus“, - sakė I.Valinskienė.

Tuo tarpu laidos kūrybinės komandos kalbintas Arūnas Valinskas, paklaustas apie jo ir žmonos santykius bei kalbas esą pora skiriasi, buvo nusiteikęs filosofiškai.

„Gyvenimas - tai teatras, o dėl sąmokslo teorijų nesiruošiame nei pyktis, nei skirtis“, - sakė jis.

„Man šeima ir santykiai su Inga yra brangakmenis, kurį šlifavau 23-ejus metus, ir kurio vertės, manau, ir mes patys iki šiol nežinom. Manau, ir nesužinosim, kol nenumirsim. O po to tegul jau žino kiti“, - tikins A. Valinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių