Italijos sukčių veikimo principai

BTV „Auksarankiai“ tęsia vagysčių temą.  Šį kartą kalbame apie nuomotus automobilius. Dažnam iš mūsų kelionėje tokios paslaugos  prireikia. Automobiliai, paliekami aikštelėse, kartais iš jų dingsta. Kartais iš automobilio gali dingti tik jūsų lagaminas ir liksite taip, kaip stovite – be dokumentų, pinigų ir savo daiktų.

„Auksarankiai“ spęs spąstus tikriems vagims – masalas jiems bus paliktas ir Lietuvoje ir Italijoje. Ar skiriasi sukčių veikimo principai tėvynėje ir užsienyje? Stebėdami eksperimento eigą aiškinsimės, kokiomis sąlygomis dirba automobilių nuomos bendrovės, draudimo kompanijos, kelionių agentūros. Svarbiausia išsiaiškinti kaip neapsigauti, o jei jau esate apgautas, kaip išsisukti mažiausiai nukentėjus? Kur kreiptis jei nelaimė ištinka užsienyje?

„Tirdami turistams nedraugiškiausių šalių istoriją atlikome eksperimentą su nuomotu automobiliu. Juk sakoma, geriau vieną kartą pabandyt, nei dešimt kartų išgirst. Paspęsti spąstai atskleidė, kad dažniausiai būtent keliautojas yra tas, kuris daugiausiai nukenčia.  O laimi vagis, draudimas ir automobilių nuomos bendrovės” – pasakojo laidos „Auksarankiai“ kūrėjas E. Silva.


Šiame straipsnyje: apiplėšimasplėšimaiItalija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių