Istorikas: jaunimui sunku suprasti sovietmetį be realybės šou

Grįžti į straipsnį

Zombavimas

Zombavimas portretas
"Tai tam tikras sutirštintas variantas, bet mes vadiname tai skiepais nuo sovietinės nostalgijos ir istorijos pamoka." Aha! Ir vel melas vardan (reikalinga irasykit).

bambeklis

bambeklis portretas
O kur galima uzsakyti "spektakli" "Lietukio" garaze? Niekur! Gal stripų ir šlangų rasti Kaune sunku? Matyt, tokiu skiepu "teisingos istorijos" kurejams nereikia... Juk "jaunas blondinas su armoškę" yra tautinis dydvyris...

Už demokratinius pokyčius

Už demokratinius pokyčius portretas
Šveicarijoje gyvena 7,6 mln. gyventojų. Rusijoje gyvena 140 mln. Lietuvoje yra 3,0 mln. gyventojų. Šveicarijoje referendumui inicijuoti reikia 50 tūkst. parašų, renkami 100 dienų; konstitucinei iniciatyvai reikia 100 tūkst. parašų, renkami 18 mėnesių. Rusijoje reikia 2 mln. parašų, imant pagal Lietuvos principą, reikėtų 14 mln. parašų. Lietuvoje referendumui inicijuoti reikia 300 tūkst. parašų, renkami 3 mėnesius. Baltarusijoje ir Rusijoje žmonės turi teisę dalyvauti miesto, savivaldybės referendumuose, Lietuvos piliečiai tokios teisės neturi, kadangi šios teisės nenumato Lietuvos Respublikos Konstitucija. UŽ DEMOKRATIJĄ LIETUVOJE!

Na

Na portretas
Tai dabar dar galima pridėti ir 2012m gegužės 17 pogromą Garliavoje, pavadinimu-"tikroji demokratija".

tipo

tipo portretas
suovietine propoganda su siuolaikine,vaiku darzelis...sukiso zmones kaimuose i urvus ir aiskina kad tai demokratijos pasiekimas...valio..svarbu kiekviena diena kartot kaip buvo baisu ir tai taps tiesa,kas siais laikais ir yra daroma mokyklose...nors tai kaip ir priestarauja istatymamas,nesubrendusio zmogeliuko zobiavimu...visus seke,kankino net ir tuos kurie dabar valdzioje..,bet kad jie ir tada buvo sekmingai isikure valdzioje-tai ka patys save kankino..?..))

Galerijos

Daugiau straipsnių