„Išsipildymo akcijoje” pavyko surinkti daugiau nei 2 mln. litų

Šeštadienio TV3 laida „Šok su manimi“ skirta ne geriausiams šokėjams paskelbti, bet sergantiems vaikams padėti. Kartu su kas savaitę vykstančia šokių projekto laida vyko ir „Išsipildymo akcijos“ finalas.

Televizijos žiūrovai, pasitelkę savo gerumą, gali aukoti pinigus, kurie atiteks sergantiems mažiesiems. Per pirmąjį laidos pusvalandį jau buvo paaukota daugiau nei 100 tūkst. litų.

Ypatingą „Šok su manimi“ laidą papildė ir nauja vedėja. Jurgitai Jurkutei ir Vytautui Šapranauskui vesti laidą padeda mažoji Airė, kuri savo miela šypsena ragino televizijos žiūrovus aukoti pinigus sergantiems vaikams.

Šokių projekto laida prasidėjo kalėdine nuokaita ir žaismingu vaikų šokiu. Prie „Išsipildymo akcijos“ finalo prisidėjo ir prezidentė Dalia Grybauskaitė, kuri savo kalboje pabrėžė būtinybę padėti sergantiems vaikams.

Nors televizijos programoje nuolat buvo akcentuojamas labdaros finalas, „Šok su manimi“ poros taip pat turėjo galimybę dar kartą sužavėti žiūrovus ir komisiją savo projekto metu išmoktais judesiais. Porų pasirodymus komentavo atlikėjas Marijonas Mikutavičius, sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė ir choreografas Jurijus Smoriginas.

Pirmieji šokių aikštelėje su finaliniu šokiu pasirodė Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas. Jausmingą numerį atlikusi pora sužavėjo M.Mikutavičių, kuris pabrėžė, kad tarp šokėjų buvo būtinas ryšys paveikiam šokiui atlikti. Antrasis pasirodė Dominykas Vaitiekūnas su Justina Žemaityte. Jie šokių aikštelėje pasirodė peliuko Mikio ir Mini amplua. Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė sukosi valso žingsneliais, o po numerio padovanojo „Išsipildymo akcijos“ herojui Deivydui dovaną – meškiuką. Cistine fibroze sergančiam berniukui šokį dedikavo Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė.

Po pusantros valandos tiesioginio eterio gyventojai „Išsipildymo akcijai“ jau buvo suaukoję daugiau nei pusę milijonų litų. Per porą valandų paaukotų pinigų suma pasiekė 700 tūkst. litų.

Televizijos laidos pabaigoje pavyko peržengti vieno milijono litų ribą. Pasikeitęs septyniaženklis skaičius ir toliau sparčiai didėjo.

Prasitęsus renginiui pusvalandžiu ilgiau, buvo pasiekta ir 2 milijonų litų riba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių