„Išsipildymo akcija“ kviečia į atvirų durų dienas

TV3 "Išsipildymo akcija 2009" gruodžio 3-18 d. skelbia atvirų durų dienas vaikų globos namuose. Visi norintys prisidėti prie akcijos ne tik aukomis, bet ir moraline pagalba, širdies šiluma, kviečiami užsukti.

Į „Išsipildymo akcijos 2009“ atvirų durų dienas kviečia Akmenės, Alytaus, Biržų, Ignalinos, Jonavos, Joniškio, Jurbarko, Kaišiadorių, Kalvarijų, Kauno, Kazlų Rūdos, Kėdainių, Kelmės, Klaipėdos, Marijampolės, Mažeikių, Molėtų, Pakruojo, Palangos, Panevėžio, Pasvalio, Plungės, Prienų, Raseinių, Rokiškio, Skuodo, Šakių, Šalčininkų, Šiaulių, Šilutės, Švenčionėlių, Tauragės, Telšių, Trakų, Ukmergės, Varėnos, Vilniaus ir Zarasų vaikų globos namų auklėtiniai.

 

Gruodžio 5 d. Kauno vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtiniai kviečia prisijungti prie rankdarbių pamokėlių. Jas surengs nepelno organizacija klubas „Grožis gėriui“.

 

Vaikai svečius ir būsimus tėvelius žada pasitikti su pyragais ir arbata, rengia vaidinimus ir koncertus, ruošia dovanėles - karpinius, piešinius, siuvinius. Tradiciškai vaikus lanko TV3 žvaigždės: "Lietuvos perlų" damos nuvyko su močiučių pyragais, "Šok su manimi" dalyviai mokė šokių žingsnelių.

 

Konkrečių vaikų globos namų sąrašą ir atvirų durų dienų datas galima rasti www.tv3.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių