Išsiaiškinta, nuo ko netikėtai mirė S.Stallone sūnus

Sage'as Stallone, aktoriaus Sylvesterio Stallone sūnus, mirė nuo širdies smūgio, o toksikologiniai testai nerodo jokio padidinto vaistų kiekio organizme. Tai ketvirtadienį paskelbė Los Andželo apygardos koronerio įstaiga.

Jaunesnysis Stallone, kuris mirė liepos 13 dieną, būdamas 36 metų, sirgo aterosklerozės sukelta koronarine širdies liga, kuri ir nulėmė širdies smūgį, sakė koronerio įstaigos pareigūnas Fredas Corralas.

„Nėra jokių perdozavimo ženklų. Tai buvo tiesiog natūrali mirtis“, - sakė F.Corralas.
Velionio organizme rastas nedidelis kiekis raminamojo vaisto hidrokodono, bet jo koncentracija buvo priimtina, tokia, kokia galėjo atsirasti išgėrus nereceptinių skausmą malšinančių vaistų, nurodė F.Corralas.

Jokių kitų vaistų toksikologiniai testai nerodo.

Sage'o Stallone lavonas buvo rastas jo namuose Holivud Hilse, šeimai ir draugams susirūpinus dėl to, kad visą dieną iš jo nebuvo jokių žinių. Patikrinti jo namų nuėjo tvarkytoja, kuri rado šeimininką negyvą ir iškvietė policiją, sakė advokatas George'as Braunsteinas.

Tuo metu policija nurodė, kad jokių nusikaltimo požymių nėra, bet bulvarinė spauda greitai pradėjo spėlioti apie galimą vaistų perdozavimą.

Sage'as Stallone buvo jaunesnysis iš dviejų „Rokio“ ir „Rembo“ žvaigždės sūnų, kurių motina yra pirmoji aktoriaus žmona Sasha Czack. Su ja jis išsiskyrė 1985-aisiais, po maždaug 10 metų trukusios santuokos.

Sage'as buvo pasirodęs virtinėje filmų, pavyzdžiui, tėvo 1990 metų juostoje „Rokis V“ (Rocky V), kurioje vaidino jo sūnų, ir 1996 metų katastrofų filme „Dienos šviesa“ (Daylight), kuriame tėvas vaidino didvyrį, vadovaujantį išsigelbėjimui iš griūvančio Niujorko tunelio, o jis pats - vieną kalinį.

66 metų Sylvesteris Stallone nuo pat sūnaus mirties beveik nesirodo viešai, nors kino teatruose kaip tik buvo pradėtas demonstruoti jo naujas filmas „Nesunaikinami 2“ (The Expendables 2).

Neseniai „Oskaro“ laureatas davė interviu „ABC News“ laidai „Good Morning America“, kuriame sakė: „Laikas, tikiuosi, pagydys, bandai tai ištverti, bet tai nelengva. Tokia gyvenimo realybė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių