Įspūdingam L.Vaikulės šou atvežama speciali kiliminė danga

Panevėžyje intensyviai ruošiamasi estrados primadonos Laimos Vaikulės koncertui, kuris jau kitą savaitę, lapkričio 13 d., skambės Panevėžio „Cido“ arenoje.

Specialiai šiam renginiui iš sostinės „Siemens“ arenos bus atgabenta koncertams skirta kiliminė danga. Ji pagerins akustines „Cido“ arenos savybes ir dainininkės pasirodymui suteiks jaukumo.

„Ši kiliminė danga buvo išbandyta rugsėjį ir puikiai savo misiją atliko Stingo ir Didžiosios Britanijos karališkojo simfoninio orkestro koncerte bei Sofia Rotaru pasirodyme. „Cido“ arena – taip pat didelė erdvė, tad stengiamės, kad Laimos Vaikulės balsas joje nepaskęstų, garsios atlikėjos pasirodymui norime sukurti nepriekaištingą garso kokybę “, - sakė „Cido“ arenos renginių skyriaus vadovas Tomas Inčikas.

Šiuo metu „Cido“ arenos grindys padengiamos net 1 220 kv. metrų kilimine danga, kurią pagamino Europos grindų uždangalų lydere laikoma Belgijos kompanija „Beaulieu“. Ši kiliminė danga sugeria garsą ir neleidžia aidui sklisti nuo sienų ir grindų, todėl koncerto metu pastebimai pagerėja garso kokybė. Be to, sėdimo parterio koncertuose mėlynos spalvos kiliminė danga padeda sukurti jaukumo įspūdį.

Po dviejų metų pertraukos į Lietuvą sugrįžtanti populiari latvių aktorė, dainininkė ir choreografė dėl įtempto darbų grafiko iš Rygos į Kauną atvyks koncerto dieną. Surengusi du gyvo garso pasirydomus L. Vaikulė išskubės į Maskvą.

Estrados žvaigždė gerbėjams gyvai atliks geriausius savo kūrinius. Lapkričio 12 d. Kauno sporto halėje, o kitą dieną Panevėžio „Cido“ arenoje bus galima išgirsti jau šlageriais tapusias Laimos Vaikulės dainas „Akapulto“, „Vernisaž“, „Skripach na kryshe“, „Melodija letnevo večera", „Pereliotnaja ptica“, „Iščo ne večer“ ir daugelį kitų gerai pažįstamų kūrinių.

Bilietais į L. Vaikulės koncertus prekiauja bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: Laima Vaikulė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių