Įsimylėjėlių porelė per pusmetį susituokė 85 kartus

Įsimylėjusi britų porelė per pusmetį susituokė 85 kartus ir pateko į Gineso rekordų knygą, rašo britų dienraštis „The Daily Mirror“.

Per šešis mėnesius Markas ir Denisė Dafild-Tomas pabuvojo keliose egzotiškose šalyse ir ten taip pat surengė sutuoktuvių ceremonijas.

Galimybę pasiekti rekordą pora gavo, kai juos pasamdė vestuvinių kelionių organizavimu užsiimanti kompanija. Jaunoji pora buvo išrinkta iš 30 tūkst. kandidatų. Jie tapo „vestuvių bandytojais“.

Iš pirmą kartą 2008 metais susituokusių Marko ir Denisės buvo reikalaujama keliauti po pasaulį, tuoktis skirtingose vietose, o vėliau darbdaviams rengti ataskaitas. Šį darbą porą turėjo atlikti per pusmetį. Darbuotis porelė pradėjo šių metų gegužę Niujorke.

Įsimylėjėlių teigimu, romantiškiausios vestuvės buvo Zanzibaro kurorte, o neįprasčiausios – Airijoje, kur jiems teko tuoktis kambaryje, kuriame oro temperatūra siekė 43 laipsnius šalčio pagal Celsijų. „Ištvėrėme tik tris minutes. Bučiavomės dėvėdami specialias apsaugines kaukes, nes priešingu atveju būtume prilipę vienas prie kito“, – sakė Denisė.

Be Jungtinių Valstijų, Airijos ir Zanzibaro, Denisė ir Markas susituokė Australijoje, Tailande, Mauricijuje, Indonezijoje, Jordanijoje ir kitose šalyse. Dabar, kai „vestuvių bandytojų“ darbas baigtas, jie ketina grįžti prie savo įprastinių darbų.


Šiame straipsnyje: vestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių