I.Šimukauskienė susituokė su dešimčia metų jaunesniu A.Norkūnu

Grįžti į straipsnį

V ASE

V ASE portretas
kA JAU MOTERU NERA LIETUVOJE ,NEPAVYDZIU JU SANTUOKOS TRIMS DIENOMS,MAN JI NESIMPATISKA NEMOTERISKA

inga

inga portretas
gal jam ji pati graziausia... pati moteriskiausia ir seksualiausia.... kuo didziausios sekmes ju seimai...!

manau

manau portretas
jos laukia sciogolevaites likimas...

x

x portretas
sveikinu . grazi pora .

misa kaluginas

misa kaluginas portretas
tikriausiai,kad jis,gerai uzlaizo...sena tarka,blt...

pizadalyzas

pizadalyzas portretas
na ir kaklas pas ja, kaip pas zirafa, o plauku spalva kaip vafliu.

koks skirtumas

koks skirtumas portretas
ir ka joje rado,nekokio skonio tas jaunuolis kam ta senesne reikalinga ,ka jaunu nera aplinkui?

marija

marija portretas
Mano broliene uz broli vyresne 10 metu ir visai nera grazuole,o kaip jie vienas kita visa gyvenima mylejo.....Dabar jam 75,jai 85 ir vis dar grazu i juos paziureti ,stebeti pagarba ir meile vienas kitam.O tarp kitko jis ne tik jaunas budamas ,bet ir dabar dar grazus vyras. tai va taip mieli pavyduoliai.Kas jau cia gero is jaunos vistos ,jei ji be smegenu.Tokim dazniausiai tik turtai rupi.Sekmes ir meiles jiems!

truksta zodziu

truksta zodziu portretas
truksta zodziu...pasiimti sene,kito diedo isbarskinta....kazin ar jaunikio mama infarkto negavo pamaciusi TOKIA marcia???

Grazuole

Grazuole portretas
O man kokia ji grazi yra, veido bruozai nuostabus, sekmes jiems :))

boba

boba portretas
slyksti

kaklas

kaklas portretas
ZIRAFOS :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Komentatoriai

Komentatoriai portretas
O koks jums skirtumas. Ar jums gyvent su ja reik. Atsirado grazuoliai,idealai. Nejuokinkit. Vat idomu ka apie jusu antras puses galima pasakyt cha cha

Seniune

Seniune portretas
Adomai, Tau laimes ir sekmes dideliausios ir pacios paciausios gyvenant ir kuriant seima su Ieva :) Renkames savo laime ten ir tokia, kaip sugebam.. zmones, ne jums smerkti--> "pasiganykit" po sao darzus :)

to Ingai

to Ingai portretas
juk tavasis taksistas irgi 9 metais jaunesnis,bet jis viską tau daro ne tik už rafaelio saldainį,bet ir dėl to,kad esi taksi vadė ir jis naudojasi tavim . . .tuoj paliks,nes firmas gražinsi uošvienei iš kurios atėm

taxi

taxi portretas
truksta zodziu...pasiimti sene,kito diedo isbarskinta....kazin ar jaunikio mama infarkto negavo pamaciusi TOKIA marcia???tinka tomui ir ingai

grazu

grazu portretas
as esu amziaus moteris, bet mano draugai yra daug jaunesni uz mane,ir mum labai gera draugauti, tik motarim nereikia apsileisti ,prisiziureti save,o nenuleisti ranku , o tie komentarai is pavydo . Sveikinu ta grazia pora!

sigis

sigis portretas
nu sodoma ir gomora, kad sena tarka giminazystą suviliojo.

zita

zita portretas
Sveikinu jaunavedzius. Mano vyras uz mane irgi 10 metu jaunesnis,bet gyvenam jau 18 metu be jokiu pykciu ir isdavysciu.Viskas seimoje priklauso nuo moters.Jeigu ji mokes vyra myleti ir pati prisiziureti, tai jam pas kitas ir vaikscioti nesinores.

gema

gema portretas
Jus,mielieji,SVEIKINU!O stai sitoms pavyduolems ir dar kokioms(nebezinau kaip graziau pavadinti)NEPAMIRSKIT:JAUNYSTE NE AMZINA!ZMOGU PUOSIA NE ISORINIS GROZIS.JEIGU JUS TAIP MANOT,TAI TIKRAI DAR MAZOS ESAT.ZMONES VISI YRA GRAZUS.TIK VAT KURIS KURIAM SKIRTAS,TIK LAIKUI NEGAILESTINGAI BEGANT GALI SUPRASTI.LINKIU SEKMES!O JUMS,mazylems,SUAUGTI!NEPURKSTAUKIT,nes laikas negailestigai bega!

....

.... portretas
Labai grazi pora ! :) Sekmes jiems ! :))))

pepe

pepe portretas
kodel pavardes nepasikeicia

rrr

rrr portretas
man tai na bobike niekada nepatiko todel ir negaliu vedybines laimes linketi:p

mariciuke

mariciuke portretas
Na ir pėmė senę, tarką ir pan., ir visokių, kurie po keletos metų irgi pasens nepaklausė. Nerodykite brangieji savo ribotumo, o geriau palinkėkite šitiems gražiems ir laimingiems žmonėms sėkmės. Taip nedaug šiam gyvenime gražių akimirkų, tai dar reikia kam nors paimt ir paši... panosėj.

luka

luka portretas
nu toks vaizdas kad ji butu seniu sene...nu ir perdedat visi...jauna juk dar...nu aisku kas kaip supranta jaunyste,vieniems ji iki 30 tesesi,kitiems iki 50,o kitiems visa gyvenima...gaila zmoniu kurie anksti palaidoja jaunyste:-) sekmes jums jaunavedziai...

XX

XX portretas
su tokia zertva susidejo... :D zvengiu negaliu!!!

violeta

violeta portretas
sveikinu ,bukit laimingi graž jieva šypsena labai graži ,rražus tavo vyras.saugokit vienas kita jūs verti viso pačio geriausio LAimes MEILES.

violeta

violeta portretas
su daug vyresnem tuokiasi tie kam mamyciu truksta, o jinai tuo bando beviltiskai visiems irodyt kad ji dar idomi kazkam, bet deja deja (visa tai psichologu irodyta) issiskirs po 2 metu - 100% (jeigu ne anksciau)

KĘSTS

KĘSTS  portretas
nu ką , matyt vaikas toks žioplas kad savo metu paneles nesusiranda ! kam ta sena tarka kito nutampyta ? as tokios nei su geru kraiciu neimciau , man geriau jauna , nenutasyta !

a

a portretas
strosna ta simukauskiene iki nukritimo!!!Nakti pamates turbut infarkta gauciau...is oro i televizija nusileido,kad ja visi pazinotu ir jos pavydetu!!! turbut pirmasis vyras po vestuviu atsitokejo,pamate koookia baisi jo boba,ir nutare pabegti nuo tos baidykles kuo toliau...(matyt i ja blaiviom akim paziurejo :))) ) Tas pats laukia ir to ,vadinamai laikino oficialaus vyro...

s

s portretas
motkrusys i ka jinai panasi

vip

vip portretas
Labai Juos sveikinu! super, as uz meile. kad daugiau poru butu laimingu ir kartu. Labai grazi pora! linkiu visa ko geriausio, kad niekada meile nesibaigtu ju sirdutese. O jus kiti nelaimingi lietuvei nepavydekit..mylekit save ir jus myles, o savo pikcius pasilikit sau -uztai, kad tokie pikti, pavydus ir patis nerandat meiles. Linkiu visiems myleti ir buti mylimiems!

darius

darius portretas
nu baisi kaip velnias,su savo sukuosena nupesiota,o kai issizioja tai isvis nusisauk,vargsas vaikelis.

Rami

Rami portretas
matau dar vienus laimingus zmones. kiek ir kaip jiems vieniems zinoti.Ne jusu snargliuotu reikalas ,jums ,kad tik prisikt kitam i dusia. Netikeliai - likimo nuskriausti ,todel visiems visko pavydit. O gal reikejo jiems jusu kiekvieno atsiklausti ar gali myleti ,ar gali kurti seima. Velniop jus visus. O jiems laimes ilgos ,o jei kokios tai nors trumpos. Tai ju gyvenimas.

jp

jp portretas
ir koks kieno reikalas?zmones gyvena savo gyvenima-turi teise priimti savo sprendimus.

mama

mama portretas
bus idomu suzinoti kaip jie gyvena po10 metu.

ECH

ECH portretas
KOKIE JIE PANASUS IR VARDAI TAIP TINKA .SEKMES JIEMS,KAD GYVENTU DRAUGE ILGAI ,NES AS IRGI ESU VYRESNE UZ SAVO VYRA IR GYVENU SU JUO JAU DAUG METU IR VAIKAI JAU UZAUGO

Taip

Taip portretas
saitai amžini jau antrą kartą. Trečią bus dar amžinesni.Ir t.t.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių