Išgyvenimo sunkmečiu receptai - BTV laidoje „Kainos kodas“

Lapkričio 2-ąją 18 val. BTV eteryje bus pristatomas naujas, itin aktualus projektas -ekonominės publicistikos laida „Kainos kodas“.

Kodėl prekybos centruose plaunamos mišrainės? Kokius prekių antkainius slepia prekybininkai? Kas klausosi mūsų pokalbių telefonu? Kas slypi po žodžiais „akcija“ ir „nuolaida“? Ką daryti su bankais, už skolas atiminėjančiais būstus? Kaip pažaboti siautėjančius namų administratorius? Galiausiai - kaip sustabdyti tuos, kurie švaisto ir vagia mūsų pinigus? Į visus šiuos ir panašius klausimus žada atsakyti laidos kūrėjai.

„Idėja kurti tokią laidą brendo jau seniai ir ji yra susijusi su visų Lietuvos žmonių, t.y. vartotojų, poreikiais. Įsibėgėjusi krizė, didėjantys žmonių apgaudinėjimo mastai, rinkoje pasirodę abejotini produktai, darbdavių, bankų ir paprastų prekybininkų savivalė tik dar labiau paskatino imtis šio projekto“, - sakė laidos idėjos autorius ir vedėjas, „Emmy“ apdovanojimą pelnęs režisierius Artūras Žukauskas.

„Laidos koncepciją kūrėme atsižvelgdami ne tik į tai, ko reikia mūsų šalies vartotojams, kad jie jaustųsi visiškai saugūs, tačiau taip pat remdamiesi Vokietijos ir Rusijos prodiuserinių kompanijų patirtimi, - sakė A.Žukauskas, o paklaustas apie turinį, pridūrė: - Kol kas nenoriu atskleisti turinio, tačiau galiu patikinti, kad daugelio Lietuvos prekybininkų, gamintojų, paslaugų tiekėjų bei politikų laukia nemaži skandalai“.

„Kainos kodas“ BTVeteryje bus rodomas nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 18.00 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių