Išaiškėjo pirmieji projekto „2 minutės šlovės“ superfinalo dalyviai

Praėjusį sekmadienį pirmajame projekto „2 minutės šlovės“ finale paaiškėjo, kurie dalyviai pasirodys projekto superfinale ir kausis dėl pagrindinio prizo – 40 tūkstančių litų.

Iš devynių pasirodžiusių talentų komisijos ir žiūrovų sprendimu į superfinalą pateko keturiolikmetė dainininkė Džesika iš Birštono, Kauno šokių kolektyvas „Time to show“ ir akrobatai iš Visagino Ana ir Dmitrijus.

Fortūna šįkart nusigręžė nuo svečių iš Latvijos - žonglieriaus George Borro Junior ir dainininkės Oksanos Lepskos, akordeonisto Aido, dainininkės Augustės, „Diamonds“ ir „Ugnies ženklų“.

Tiesioginės transliacijos metu žiūrovai balsavo rekordiškai aktyviai – apie 20 tūkstančių žiūrovų skambučių, iš kurių beveik penki tūkstančiai balsų palaikė visaginiečių akrobatų duetą.

Antrajame projekto „2 minutės šlovės“ finale prognozuojama dar karštesnė kova dėl vietos superfinale. Ateinantį sekmadienį scenoje pasirodys dar devyni talentai: šokių kolektyvai „Coda“, „Brigantina“, „Hatora“, „Padūkėliai“ iš Plungės, dainuojančių merginų kolektyvas „Hey“, ekstremalūs dviratininkai iš Latvijos - Janis ir Davis, cirko artistai „Africa Brothers“ ir projekto „2 minutės šlovės“ atradimas - visaginietis Ilja.

Kam žiūrovai skirs savo simpatijas ir deleguos į išsvajotąjį superfinalą, paaiškės šį sekmadienį projekte „2 minutės šlovės“ – 19.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: 2 minutės šlovės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių