I.Norkutė-Žvinienė jau planuoja motinystės atostogas

Inga, buvusi Norkutė, dabar jau Žvinienė, pareiškė, kad atėjo jos eilė motinystės atostogoms.

„Metus laiko seriale „Moterys meluoja geriau“ atidirbinėjau už motinystės atostogų pasiėmusias mano koleges – Editą Užaitę ir Jūratę Budriūnaitę. Dabar atėjo mano eilė!“ – jau šįvakar TV3 žiūrovams pareikš žiūrimiausio lietuviško serialo žvaigždė Inga Norkutė, vos daugiau nei prieš savaitę tapusi Žviniene.

„Galbūt ne iš karto pulsiu gimdyti vaikelį, gal šiek tiek palauksiu, bet tikiuosi, kad tai įvyks greitai“, – neslepia neseniai už serialo „Naisių vasara“ aktoriaus Aurimo Žvinio ištekėjusi Inga.

Į žiūrovų pamėgto serialo filmavimo aikštelę sugrįžus aktorės kuriamos personažės Medos draugėms – Kristinai ir Margaritai, šeštojo „Moterys meluoja geriau“ sezono žiūrovai ir vėl galės džiaugtis naujais vyrų medžioklės ypatumais, moteriškų intrigų pinklėmis ir flirto paslaptimis.

„Liūdėjau aš be savo draugių seriale. Labai smagu, kad trys muškietininkės ir vėl sugrįžta!“ – šįvakar 19.10 val. džiaugsis kultinio serialo žvaigždė.

Kas prižiūri aktorių E. Užaitės ir J. Budriūnaitės vaikus, kol jos filmuojasi? Kada I. Žvinienė ketina išeiti motinystės atostogų? Intriguojantis interviu su „Moterys meluoja geriau“ žvaigžde, negirdėtos šeimyninio gyvenimo detalės jau šįvakar laidoje „Be komentarų“ tik per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fui sene

fui sene portretas
nu ka ji planuoja jau dabar vaiksto pilva ismetusi...sena kliuska...

Ne

Ne portretas
Ne tau,Martynai, mėlynas dangus, nes traukinys jau nuvažiavo...

OOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOO portretas
SENAI REIKEJO GIMDYT O 40METU KA ZINAU
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių