I.Norkutė: „Tekėti už jaunesnio vyro - šeimos tradicija“

Temperamentinga ir apetitą keliančių formų. Tokiais komplimentais aktorę, šou „2 minutės šlovės“ komisijos narę Ingą Norkutę apipila vyriškoji TV žiūrovų dalis.

Tačiau jos gyvenimo draugas kolega Aurimas Žvinys žino, kad realiame gyvenime Inga dar ekspresyvesnė nei TV ekrane.

37 metų Šiaulių dramos aktorė yra susižadėjusi su 11 metų jaunesniu kolega. Jiedu - jau ketveri metai kartu. Tačiau ant Ingos rankos nespindi deimantas. Sužadėtuvės buvo labai impulsyvios. Vyriškis nuskynė žiedą nuo virtuvės vazono ir apvyniojo mylimajai aplink pirštą. „Ar tu būsi mano? - paklausė. Inga nedvejodama atsakė, kad taip.  Apie tai aktorė prisipažino LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo...iki...“.

Dažnas klausimas, lydintis Ingą ir Aurimą - judviejų amžiaus skirtumas. Nors 37 metų Inga ir 26 metų Aurimas kartu jaučiasi puikiai, vis pasitaiko žmonių, raginančių pagalvoti apie judviejų santykių ateitį.

„O ką?, - juokiasi Norkutė. - Mūsų giminės tokios tradicijos. Močiutės vyras jaunesnis už ją 20 metų, tetos - 18 metų, sesers - 12 metų, ir net mama vyresnė už tėtį 4 metais“.

Giminės ir draugai vis klausinėja Ingos su Aurimu apie atžalas. Aurimas prisipažįsta - Inga labai nori turėti vaikų. „Tai ko laukiate? - klausė „Nuo...iki...“ žurnalistai. „O kas sakė, kad laukiame? Mes ties tuo dirbame!” - kvatojosi temperamentingoji “2 minutės šlovės” komisijos narė Inga Norkutė.

„Nuo...iki...“ su Inga Norkute - pirmadienį 19.40 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Inga NorkutėAurimas Žvinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių