I.Norkutė savo vestuves apsaugojo nuo visų įmanomų nelaimių

Grįžti į straipsnį

nesvarbu

nesvarbu portretas
galejo ir grazesne suknele uzsideti baisu ziuret

Rasa

Rasa portretas
Nu bet ji nemirtinga, visada juokauja :) o Koks skirtumas kokia suknele, svarbu, kad jai patiko, i save pirmiausia ziureti reiketu :) Sveikinu mylima aktore :)

sandra

sandra portretas
Sveikiname šaunią porą, nuoširdžiausiai linkime visų šeimyninių lūkesčių išsipildymo. Dėkojame už nuolat dovanojamą puikią nuotaiką ir laukiame naujų kurybinių perlų ir perliukų!

vilte

vilte portretas
koks kieno reikalas suknelė, svarbu, kad pačiai Ingai patiko. Lietuviai tikriausia negali gyventi neįkandę kitam:) Žavi ir paslaptinga moteris sveikinu juos abu:)

Nora

Nora portretas
girdint visuomenes nuomone apie Norkute susidsro ispudis,kad ji populiari.Bet dieve kokia ji nesimpatiska ir nedaili,tokia jau paprasta moteriske.Vistiek jai ji save laiko aktore,besirodancia scenoje ir aplamai,kaip ji rengiasi? koks jos grimas? kodel po juo ji neslepia savo trukumus,jug ji tikrai labai negrazi,ber makijazas stebuklus padaro,kodel protingai nepasinaudoti sia galimybe.Paziurekim i Baikstyte,Mainelyte,nors jos daug vyresnes,bet kaip zaviai jos atrodo skoningai apsirenge ,pritinkantis makijazas,sutvarkyti visada plaukai.Pamatai jas,sutinki ir is karto is susizavejimo sypsaisi,O tamsta,Paciai negeda taip rengtis ,taip atrodyti.Serialu ,kaip paaiskejo i ne del scsnarijaus,o nemalonu tamsta matyti susikuitusia,zvengiancia,Pripazink pati mieloji,kad rasau tiesa,Tai ne mano vienos nuomone,neturejau tikslo izeisti,bet tai daugelio ziurovu nuomone

norma

norma portretas
visiskai sutinku, negrazi kaip moteris ir dar negrazi kaip zmogus. jos charakteris atitinka jos vaidmenis.

Galerijos

Daugiau straipsnių