Indrė Stonkuvienė jau išrinko pirmagimiui vardą

Indrė Augustaitytė - Stonkuvienė – neseniai suspindusi jauna televizijos žvaigždė, LNK serialo „Pavogta laimė“ kūrėjus nustebinusi savo talentu bei branda.

Įsibėgėjus serialo filmavimams aktorė sužinojo džiugią žinią – laukiasi savo pirmagimio. Tačiau darbas nenutrūko. Indrei teko filmuotis, kai nėštumas jau gerokai matėsi, todėl visai filmavimo grupei teko nemažai padirbėti, kad jos herojė Jolanta atrodytų taip pat.

Jaunoji šeima jau žino vaikelio lytį ir net išrinko vardą, bet kol kas šių dalykų atskleisti nenori. „Visi jau ir taip greitai sužinos, vaikelio sulauksime liepą“. Indrė teigia, kad filmuotis net ir paskutiniais mėnesiais sunku nebuvo. „Nors laukiuosi pirmą kartą ir neturiu su kuo palyginti, bet manau, kad mano nėštumas yra pakankamai lengvas“.

Jokių specialių pasiruošimų ar būrelių jaunieji tėvai nelanko. „Nesu prieš juos nusiteikusi, bet tikiu motiniškais instinktais ir manau, kad puikiai susitvarkysiu, taip kaip susitvarkė mūsų tėvai ir seneliai, o jei norėsiu ko pasiklausti, yra sesuo, kuri augina vaikus“.

Paklausta, ar jau svajoja kuo užaugęs bus pirmagimis, Indrė teigia, kad  jos ir vyro aplinka, darbas greičiausiai paveiks ir vaiką: „Manau, kad draugai aktoriai, dažnas buvimas filmavimo aikštelėse gali įtakoti ir vaikelio pasirinkimą. Aišku, jokios prievartos nebus, žiūrėsime, ko nori vaikas, kur linksta“.

Šio pirmadienio vakarą LNK pradeda rodyti trečiąjį serialo sezoną „Pavojinga sąjunga“.
Indrė vaidina nuožmią ir žavią žurnalistę, kuri visais įmanomais būdais bando suvilioti Mindaugą (akt. Jokūbas Bareikis). Kaip teigia pati Indrė, filmavimasis seriale bei pats personažas jai buvo iššūkis, nes Jolanta Indrės visai neprimena - aktorė yra nuolat juokauja, nuoširdi ir šilta.

„Jau vien tie 20 cm aukštakulniai buvo sunkus išbandymas“, - teigia jauna aktorė. Tačiau darbas seriale visada buvo slapta Indrės svajonė: „Tikiuosi ir ateityje filmuotis serialuose, man labai patinka serialų filmavimo specifika“. Vaidmuo seriale „Pavogta laimė“ Indrei yra pirmas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių