Indėnė Dainai Bilevičiūtei išpranašavo pasaulinę šlovę

Iš Los Andželo grįžusi dainininkė ir verslininkė Daina Bilevičiūtė LNK „Karamelinėms naujienoms“ trenkė pribloškiančią žinią: „Mano vardą ir balsą netrukus išgirs visas pasaulis!“ Moteris tikina, jog Los Andžele vykusiame konkurse jos išskirtinį balsą ir talentą pastebėjo pasaulinio garso prodiuseris, dirbantis su garsiausiomis pasaulio žvaigždėmis Phillu Collinsu, Robbie Willamsu ir net su pačiu seru Eltonu Johnu.

„Aš pakliuvau pas patį produktyviausią prodiuserį, kuris turi studijas Los Andžele, Berlyne ir t.t. Tad skirtumo nėra, kur aš tai darysiu”, - apie savo planus užkariauti pasaulį LNK „Karamelinėms naujienoms” pasakojo Daina Bilevičiūtė.

Prieš keletą savaičių Daina Bilevičiūtė Amerikoje dalyvavo konkurse. Po sėkmingo pasirodymo Daina su savo mokiniais keliavo po Los Andželo apylinkes. Labiausiai moterį sužavėjo Didysis kanjonas. Čia Daina susitiko su paslaptinga indėne, kuri pašnibždėjo, jog nuo šiol Dainos Bilevičiūtės laukia... pasakiškos permainos!

„Ta indėnė pasakė, kad nuo šiol pasikeis visas mano gyvenimas. Aš tuo tikiu. Turiu net tos indėnės elektroninio pašto adresą”, - apie pranašystes pasakojo Daina Bilevičiūtė.


Šiame straipsnyje: Daina Bilevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
idomu , kur si storule , save vadinanti daininke ir verslininke , dainuoja ir kokiu verslu ji uzsiima ? Kas paaiskins ?

jonis

jonis portretas
nu sitos karves sekme tikrai nelaukia,tegu pirmiau prisiziuri save,o paskui rodosi pasauliui.verslininke-kokia ji verslininke,aferiste,tai tikrai.tegu nusileidzia ant zemes,o ne padebesiais skrajoja,si pasaulio zvaigzde.

Jule

Jule portretas
Aisku malonu tiketi ,kad pasiseks,bet idomu ,ar teisingai isiverte indenes zodzius ,cia kitas klausimas...Nes daug kartu lietuviai verstavo to can't ...galeti ,o cia zodis..negaleti ,taip kad...matysim!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių