„InCulto“ „Eurovizijoje“ liko be pagrindinio rėmėjo (papildyta)

 

Paaiškėjus, kad Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus „InCulto“, telekomunikacijų bendrovė „Teo“ tapo pagrindiniu Lietuvos atstovų partneriu.

Paties „InCulto“ turo po Europą įkarštyje išaiškėjo, jog pagrindinis rėmėjas savo pažadų tesėti neketina ir Lietuvos atstovų nuo šiol neberems, rašo portalas DELFI.

Tą DELFI pirmadienį patvirtino ir grupės vadybininkas Vaidas Stackevičius, tačiau priežasčių dėl tokio rėmėjų žingsnio neatskleidė.

Anot portalo DELFI, tokia žinia komplikuoja „InCulto“ pasiruošimą „Eurovizijos“ dainų konkursui, turi neigiamą poveikį grupės pradėtai kampanijai Europoje, nes sudaro 120 000 litų trūkumą projekto biudžete.

Balandžio pradžioje "Teo" sudarė ketinimų protokolą dėl grupės "InCulto" pasirengimo "Eurovizijos" konkursui rėmimo. "Teo" buvo pasiryžusi tapti pagrindine grupės rėmėja, ir pasirašius atitinkamą sutartį, skirti didžiąją dalį pasirengimui reikiamų lėšų.

"Tačiau grupės atstovai savo koncertinio turo metu paskelbė apie naują pagrindinį rėmėją ir tuo pačiu pažeidė vieną esminių susitarimų. Apie tai "Teo" sužinojo tik iš žiniasklaidos. Į "Teo" atstovų skambučius šiuo metu keliaujančios grupės vadybininkai neatsakė, jokių situacijos paaiškinimų nepateikė. Tokie grupės atstovų veiksmai mums nėra suprantami, tad "Teo" nusprendė rėmimo sutarties nesudaryti", – sakė
"Teo" atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Anot jo, "Teo" ir toliau lieka "Eurovizijos" konkurso rėmėja ir ketina vykdyti visus savo įsipareigojimus, leidusius šiemet Lietuvai dalyvauti šiame konkurse.

Šiuo metu vykstantį "InCulto" turą po Europą remia Lietuvos kompanija "ACME Baltija". Ji ne tik finansavo grupės kelionę, bet ir prisidėjo prie jos organizavimo.


Šiame straipsnyje: Eurovizijainculto,

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių