I.Martinkėnaitė ir J.Tymošenko – lyg du vandens lašai

Lietuvos pramogų pasaulio atstovai stengiasi būti originalūs ir nustebinti savo išvaizda.

Kartais netgi tampa panašūs į pasaulio muzikos ar politikos žvaigždes. „Jūs man primenate vieną žinomą asmenį... Gal būsite Julija Tymošenko?“, - anglų kalbos projekte „Žvaigždės (ne)moka“ dalyvaujantis aktorius Eimutis Kvoščiauskas vienoje iš rungčių angliškai kreipėsi į dainininkę Ingridą Martinkėnaitę.

Tai – ne pirmas kartas, kuomet Ingrida nustebina projekto dalyvius originalia išvaizda. Vos tik buvusios grupės „69 danguje“ narė pasipuošia elegantiška kasos pyne, iš kolegų dažnai sulaukia palyginimo su buvusia Ukrainos premjere J. Tymošenko.

Šį kartą taip nutiko atliekant užduotį, kai E. Kvoščiauskas vaidino viešbučio klientą, o I. Martinkėnaitė – viešbučio darbuotoją.

„Mokytis anglų kalbos smagiau, kai esu pasipuošusi ir smagiai nusiteikusi. Kai norisi išvaizdos pokyčių, savo plaukus susipinu į kasą kaip J. Tymošenko. Anglų kalbos mokymasis skatina kūrybiškumą. Ar man patinka, kai palygina su žinoma politike? Hm...man patinka komplimentai“, - šypsosi dainininkė.

Anglų kalbos žinias projekte „Žvaigždės (ne)moka“, kuris dar tęsis tris savaites, toliau tobulina aktorė, fotoverslininkė Redita Dominaitytė, marketingo fanas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės „69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė.

Iš projekto iškrito virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, renginių organizatorė ir „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė, dėl asmeninių priežasčių pasitraukė baleto primarijus Nerijus Juška.


Šiame straipsnyje: Ingrida Martinkėnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Jokio panasumo ! ukrainietes svelniu bruozu, grazios moterys, lietuves zymiai grubesnes.

tete

tete portretas
visiskai nepanasios.man timosenka grazi,bet lietuvaites grazesnes.motina ka cia rasineji?:)))

klm

klm portretas
ne,nu visai į pievas...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių