I.Jurgelevičiūtė užfiksuota vagianti prekybos centre?

Į žiniasklaidos rankas pateko skandalingas įrašas, kuriame užfiksuota, kaip į Irmą Jurgelevičiūtę panaši moteris viename Kauno prekybos centre bando pasisavinti pieštukinį dezodorantą.

Pakomentuoti šią vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuota vagystė, „FTB“ pakvietė vieną geriausių šalies kriminalistikos analitikių. Ji teigė, kad nusikaltimą vykdanti moteris - itin patyrusi.

Vaizdo įraše užfiksuota moteris, priėjusi prie kasos, rankoje laiko prekę. Apsidairo. Pasislepia už prekystalio skydo ir pradeda knistis rankinėje. Staiga vietoje dezodoranto rankoje atsiranda piniginė. Kas tai: vagystė ar neapdairumas? O gal vaizdo juostoje užfiksuota kleptomanija serganti moteris? O gal tai dainininkė?

Neseniai paaiškėjo dar viena įtartina dainininkės bičiulystė. Romanas su kauniečiu verslininku užsimezgė policijos komisariate, kuomet abu buvo iškviesti už kelių eismo taisyklių pažeidimus. Šiuo metu taip vadinamas verslininkas sulaikytas Lenkijoje. Jis įtariamas automobilio vagyste. Kol kas dar nežinoma, ar šis pilietis priklauso kokiai nors nusikalstamai grupuotei.

Kodėl Irma nuolat renkasi vyrus, turinčius kriminalinį šleifą? Ar ji mėgsta tokio žanro veikėjus, ar yra įsipainiojusi į rimtą kriminalinę istoriją? Kas gali žmogų pastūmėti į nusikaltimą? Priklausomybė prabangai ir kvaišalams? Skurdas?

Trečiadienį 19.40 val. - „Faktų tyrimo biuras“ su Pauliumi Kaupeliu tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių