I.Jurgelevičiūtė: tikiuosi, kad Smoriginas mane įsimylės

TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvauti prieš keletą metų „Ledo žvaigždėse“ savo sugebėjimus išbandžiusi Irma Jurgelevičiūtė.

Projekto rengėjai atskleidžia, kad Irma susižavėjo pernykščiu „Šok su manimi“ ir slapta galvojo apie dalyvavimą šiame projekte. Jos svajonė išsipildė. Dainininkė šoks su vienu geriausių Lietuvos šokėjų, daugkartiniu Lietuvos dešimties šokių čempionu Tomu Slausgalviu.

Tomo žmona Gintarė, kuri ruošiasi padėti šiai porai – ją treniruoti, pernai projekte su operos solistu Liudu Mikalausku užėmė antrąją vietą. Šiemet Gintarė nutarė nedalyvauti projekte ir atsidėti mokslams. Ji siekia įgyti jau antrąjį magistro laipsnį, šiemet Vilniaus universitete studijuoja turizmo vadybą anglą kalba (pirmasis Edukologijos magistras įgytas Kaune). Vis dėlto Gintarė planuoja padėti Tomui  ir Irmai, būti jų šokių trenere. Irma teigia niekad nešokusi, bet save vadina „kovine“. Tokį jos bruožą jau pastebėjo ir „Ledo žvaigždžių“ treneriai. Lilija Vanagienė jai nuolat sakydavo: „Tu nieko nebijai, čiuoži, krenti ir vėl stojiesi“.

Tokia pat atkakli ir užsispyrusi Irma ruošiasi būti ir kitame TV3 projekte „Šok su manimi“. Kai Tomas jai pasakė, kad reiktų repetuoti kiekvieną dieną, Irma jo sakinį pratęsė: „Kiekvieną dieną po du kartus, ryte ir vakare. Jei kovot tai iki galo.“

Irma, susitikusi su Gintare ir Tomu Slausgalviais, labai patenkinta: „Pakliuvau į geras rankas, nes supratau, kad mūsų pora rūpinsis visa šeima: ne tik Tomas ir Gintarė, bet ir Gintarės tėvai, žymūs treneriai Bankauskai. Irma dar labiau apsidžiaugė sužinojusi, kad ponia Liuda Bankauskienė modeliuoja ir siuva sportinių šokių kostiumus. L. Bankauskienė meiliai sako: „Savo vaikų pora rūpinsiuosi aš pati“. Savo vaikais Liuda vadina ne tik dukrą ir žentą Tomą – pernai taip buvo pakrikštytas ir Liudas Mikalauskas. Atrodo, „jos vaiku“ pusmetį bus ir Irma.

Paklausus Irmos, ar ji pasiruošusi priimti kritiką iš kandžiojo Jurijaus Smorigino, ji atsakė: „Aš tikiuosi, kad jis mane įsimylės, kaip buvo isimylėjęs Valinskienę.“

Irmos Jurgelevičiūtės ir Tomo Slausgalvio šokiai – jau naujajame „Šok su manimi“ sezone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių