I.Jurgelevičiūtė nesėkmes šokių aikštelėje bandys pamiršti bažnyčioje

Po paskutinio pasirodymo TV3 „Šok su manimi“ projekte dainininkę Irmą Jurgelevičiūtę persekioja nesėkmės.

Sulaukusi mažai komisijos ir žiūrovų simpatijų Irmos ir Tomo Slausgalvio pora susumavus rezultatus užėmė priešpaskutinę vietą, be to, dėl atviro buvusio vyro interviu ji jaučiasi persekiojama žurnalistų, o visai neseniai repetuodama išsisuko ranką.

„Tikra nesėkmių savaitė. Esu kažkokiame juodame gyvenimo ruože“, – sako Irma.

Šokti Irmai labai patinka, todėl į kritiką ji reaguoja labai jautriai. Kiekvieną kartą TV3 žiūrovams kartu su partneriu padovanodama sudėtingos choreografijos šokį dainininkė su nekantrumu laukia, kaip jų pasirodymą įvertins ne tik laidos komisija, bet ir gerbėjai. Irmos ir Tomo pora, praeitą savaitę dar buvusi lyderių penktuke, po pastarosios laidos atsidūrė priešpaskutinėje vietoje.

„Džiaugiuosi tik Smorigino komentarais, kad aš jam pasirodžiau organiška ir moteriška. Buvo gera girdėti, kad pernai Valinskienei skirtos jo simpatijos šiemet atitenka man“, – šypsosi Irma.
Ji labai susijaudino dėl prastai įvertinto šokio, todėl iškart po laidos nevažiavo su kolegomis linksmintis į klubą, skubėjo namo į Kauną.

Dar labiau I. Jurgelevičiūtę suerzino pasirodęs jos buvusio vyro interviu, kuriame jis dainininkę apjuodino. Žurnalistai dabar ją atakuoja išgirsti jos nuomonę. „Užsidariau į kiautą ir nenoriu apie tai kalbeti“, – it kirviu, išgirdusi klausimą apie asmeninį gyvenimą, nukerta Irma.

Be nepageidaujamo dėmesio ir kritikos, šokėjų porą dar užklupo ir kitos bėdos. Repetuodami džaivą, kurį Irma su Tomu ruošia šio šeštadienio pasirodymui, jiedu gavo po rimtą traumą.

Dainininkė išsisuko ranką, o jos partneriui susuko sprandą.

„Tomas, atliekant akrobatinį triuką, laiku nepaleido rankos – aš išsisukau ranką, o jis sprandą. Na, kojas tai turim, bet viršaus dabar iš viso nėra. Tomo sprandas nejuda, mano ranka kabalduoja. Einu į bažnyčią, uždegsiu žvakučių, gal pasibaigs ši nesėkmių savaitė“, – optimizmo nepraranda Irma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių