Ignas „Exit“ scenoje stos prie naujų grotuvų

Šeštadienį nuo 22 valandos į klubą „Exit“ su 6 valandų trukmės pasirodymu sugrįš Ignas. Paskutiniu metu Majamio, Oslo, Londono ir Rygos klubus aplankęs didžėjus šokių aikštelei ruošia galingą tech house muzikos užtaisą, paskanintą progressive house emocijomis. Antroji klubo salė šoks su DJ Emyliu ir hip hop ritmais.

„Vizitas Majamio „Winter Music Conference“ festivalyje be jokių išimčių tapo metų įvykiu, kurį stengsiuosi būtinai kartoti. Didžiausia staigmena tapo paskutinė viešnagė Rygoje. Klube „Essential“ jaučiausi lyg namie - šokių aikštelė mirgėjo nuo lietuvių“, - pasakojo Ignas.

Tarp svarbiausių priežasčių, verčiančių Igną nekantriai laukti „Exit“ scenos - klubo techninį arsenalą papildę naujausi „Pioneer“ grotuvai „CDJ 2000“.

„Jau savaitę leidžiu su šiais grotuvais, kol kas - patys geriausi įspūdžiai. Manau, tik laiko klausimas, kuomet ši naujiena išstums klubiniu standartu tapusius senesnės kartos „CDJ 1000“ grotuvus“, - sakė Ignas.

Nauji grotuvai pritaikyti groti ne tik iš CD, bet ir DVD, USB rakto ar SD atminties kortelės.

„Mano muzikos archyvas šiuo metu keliauja iš kompaktų į SD korteles. Nuo šiol į klubą galėsiu pasiimti visą savo muzikos kolekciją. Nakties gale nebepritrūksiu gabalo, kurio reikia čia ir dabar, o muzikos užteks ne 6, o 60 valandų trukmės pasirodymui“, - pasakojo didžėjus.

Anot jo, patogi navigacija, kūrinių paieškos sistema grotuvuose leidžia visą dėmesį sutelkti į pasirodymą. „Naujovės visada įkvepia. Kaip niekad laukiu ilgos šeštadienio nakties ir progos išbandyti visas technines galimybes scenoje“, - sakė Ignas.

„Naujausias „Pioneer“ kūdikis - ne prabanga, o būtinybė klubui. „Exit“ lankosi garsiausi planetos didžėjai, kurių reikalavimų sąrašuose klubams jau atsiranda „CDJ 2000“, - pasakojo Ignas.

Tarp šių grotuvų pageidaujančių atlikėjų - dažnas „Exit“ svečias ir klubo draugas Fergie. „CDJ 2000“ reikalauja ir naujausių technologijų maniakas James Zabiela, kurio pasirodymo Kaune laukiama po savaitės.


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių