I.Dapkūnaitė filmuojasi naujoje Čiuchrajaus juostoje apie meilę

Kino režisierius Pavelas Čiuchrajus pradėjo filmuoti melodramą, kuri vyko Sovietų Sąjungoje, kai buvo bandoma pirmoji vandenilinė bomba.

"Siužeto pagrindą sudaro realus istorinis įvykis Kazachstane 1953 metais. Iš žinomų aktorių filme vaidina Sergejus Garmašas, Čulpan Chamatova, Ingeborga Dapkūnaitė ir Marija Golubkina", - sakė agentūrai "Interfax" prodiuserių bendrovės "PROFIT" generalinis direktorius Igoris Tolstunovas.

Didžioji dalis juostos bus filmuojama Kazachstane, kur pagal scenarijų rutuliojasi pagrindinis filmo siužetas.

"Filmavimo grupė rekonstravo Kazachstano stepėje karinį poligoną, kur bus pastatytas bokšto, kuris buvo naudojamas bombai pakelti ir susprogdinti, maketas", - papasakojo I.Tolstunovas.

Pagal siužetą, jaunas vaikinas įsidarbina operatoriaus padėjėju ir mano, kad jam labai pasisekė, kai jis siunčiamas drauge su filmavimo grupe į Semipalatinską. Ten jis sutinka savo pirmąją meilę. Ši atsitiktinai sužino, kad jaunuoliui norima pavesti nufilmuoti pirmąjį vandenilinės bombos bandymą.

Be to, dalis filmavimo vyks Maskvoje - dviejose natūraliose "Mosfilm" aikštelėse pastatytos šeštojo dešimtmečio miesto su gatvėmis, namais ir skersgatviais dekoracijos. Filmo biudžetą sudaro 400 mln. rublių.

"Šis filmas kuriamas drauge su studija "Kazachfilm", ir mes tikimės jį atiduoti rodyti žiūrovams 2015 metais", - pridūrė "PROFIT direktorius.

"Igorio Tolstunovo prodiuserių firma" įsteigta 1995 metais. Ji sukūrė tokius filmus kaip P.Čiuchrajaus "Vagis" (geriausio užsienio filmo nominacija "Oskarui") ir "Veros vairuotojas", Stanislavo Govoruchino "Vorošilovo šaulys", Valerijos Gai-Germanikos "Visi mirs, o aš liksiu" ir kitus. Iš viso "Igorio Tolstunovo prodiuserių firmoje" sukurti daugiau kaip 30 pilnametražių vaidybinių filmų, taip pat maždaug šimtas televizijos filmų ir serialų.


Šiame straipsnyje: ingeborga dapkūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

rytas

rytas portretas
na tai kas, as siandien irgi i darba einu

da

da portretas
galetu porno filme filmuotis jai patinka
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių