Į Vilnių atvyksta „Formulės 1” bolidų paroda

Kitą savaitę į Vilnių atkeliauja pasaulyje unikali „Formulė 1” lenktyninių automobilių paroda.

Prekybos ir pramogų centre „Ozas“ sostinės gyventojai ir miesto svečiai pirmieji Baltijos šalyse turės galimybę išvysti skirtingų laikotarpių bolidus, kuriuos yra pilotavę žinomiausi „Formulė 1“ lenktynininkai.

„Jau daugiau nei 2 dešimtmečius organizuojame „Formulė 1” bolidų parodas visame pasaulyje. Esame aplankę ne tik daugelį Europos šalių, bet ir Afrikos, Azijos, Amerikos žemynus. Mūsų paroda pritraukė tūkstančius lankytojų net tokiose egzotiškose šalyse kaip Kinija, Kataras ar Meksika“, - sako parodą į Lietuvą atvežančios Vokietijos kompanijos „Interrace“ vadovas Christianas Lange.

Pasak jo, paroda išskirtinė tuo, kad ne tik pristato tikrus, garsių sportininkų anksčiau pilotuotus bolidus, tačiau yra nuolat papildoma naujais eksponatais.

„Pirmojoje parodoje, surengtoje aštuntame dešimtmetyje Šveicarijoje, turėjome galimybę pristatyti tik tris bolidus. Dabar kiekvienai šaliai, kurioje eksponuojama paroda, galime pasiūlyti rinktis iš daugiau nei trisdešimt mūsų kompanijai priklausančių bolidų, taip pat suorganizuoti ir pristatyti automobilius iš privačių kolekcininkų ar „Formulė 1“ komandų, su kuriomis palaikome puikius santykius“, - sako p. Ch.Lange.

Į Vilnių paroda atkeliaus iš kompanijos „Interrace“ bazės Sinsheim mieste, Vokietijoje. Jos atidarymas prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyks kitą ketvirtadienį, balandžio 29 d.


Šiame straipsnyje: Formulė 1bolidai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių