Į „Velnio akmenį“ keliauk patogiai ir ne vienas!

Transportas kelionei į festivalį – mažiausia problema. Į „Velnio akmenį“ gali keliauti smagiais, patogiais, ekstremaliais, ekonomiškais ar tradiciniais būdais.

Lėktuvai į Anykščius neskraido, traukiniai nevažiuoja. Nebent Siaurukas. Bet jį gali užpulti „Tado Blindos šaika“, todėl verčiau rinktis patikimą transportą.

Tradicinis, bet ne blogiausias kelionės būdas – tarpmiestiniai autobusai iš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Ukmergės ir Utenos pro pakeliui esančius miestelius. Autobusų tvarkaraštis.

Norintys keliauti su didele bendraminčių kompanija gali rinktis specialiai organizuojamą autobusą į festivalį iš Vilniaus. Jis nuveš tiesiai į festivalio teritoriją, o festivaliui pasibaigus iš ten pat parveš atgal. Nuo Vilniaus Spaudos rūmų (Laisvės pr. 60) autobusas išvyksta penktadienį (liepos 16 d.) 16 val. Keleiviai laukiami nuo 15 valandos. Išvykimas iš Dainuvos slėnio planuojamas sekmadienį (liepos 18 d.) 14 val. Kelionės kaina į abi puses – 35 Lt. Rezervuok sau vietą susisiekęs el.paštu rikottt [eta] gmail.com arba telefonu 8 678 28788.

Planuojantys vykti automobiliu, pakeleivių gali rasti naudodamiesi specialia sistema Internete. Tai transporto (susi)organizavimo svetainės geogoer.com ir netranzuok.lt.

Festivalio svetainėje devilstone.net įdiegta „Geogoer Real Traffic“ nuoroda, kurią paspaudęs susirasi visas planuojamas keliones į Anykščius festivalio dienomis. Taip pat gali paskelbti apie laisvas vietas ir savo automobilyje.

Tokiu pat principu veikia ir svetainė netranzuok.lt, kurioje rasi nuorodą į festivalį. Toliau viskas labai paprasta. Arba ieškai sau priimtino būdo kelionei į festivalį iš savo miesto, arba paskelbi apie galimybę vykti tavo transportu.

Galiausiai, ištvermingi ir ekstremaliam žygiui nusiteikę entuziastai kviečiami keliauti dviračiais iš Vilniaus. Šią idėją bet kuriuo atveju pasiryžęs įgyvendinti jos iniciatorius. Tačiau būryje būtų šimtąkart smagiau. Junkis, jei ir tu nemeti dviračio dėl keturračio, ir susisiek su Mantu Masalskiu el.paštu mantas [eta] idev.lt. Kelionės maršrutas – Vilnius, senasis Molėtų plentas, Molėtai, Anykščiai. Atstumas – 120 km. Planuojama išvykti ankstų ketvirtadienio rytą. Dainuvos slėnyje tikimasi atsidurti ketvirtadienį vakare. O grįžimas į Vilnių po festivalio – kaip kam jėgos leis...

Gero kelio visiems, kad ir kaip keliautumėt!

Muzikos festivalis „Velnio akmuo“ vyks liepos 16 – 18, Anykščiuose. Bilietus į festivalį platina „Tiketa“. Bilietus galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose, internetu. Bilieto kaina: 130 Lt.


Šiame straipsnyje: Velnio akmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių