Į TV3 perbėgę „Asistentai“ A.Zuokui ieškojo darbo

Prieš pusmetį startavęs televizijos projektas „Asistentai“ greitai sugebėjo užkariauti žiūrovų simpatijas gebėjimu šmaikščiai ir originaliai pažvelgti į kasdienybės problemas, su kuriomis susiduria laidos herojai.

Nuo šio šeštadienio laidos komanda sveikinsis TV3 kanalu. „‚Asistentai' su naujom idėjom ir energija neria į platesnius vandenis ir žada daug smagių akimirkų tiek herojams, tiek žiūrovams“, - sako laidos vedėjas Rimas Valeikis.

Netenkina atvaizdas veidrodyje, erzina įprasta namų aplinka, įgriso darbas, suryjantis ne tik laisvalaikį, bet ir fantaziją, kaip jį praleisti? „Patikėkit, kas antras žmogus Lietuvoje taip galvoja, o kiekvienas pirmas - tiesiog meluoja sau. Bet tai ne bėda, kadangi nuo šiol ‚Asistentų' kūrybinė grupė, nepūsdama miglos į akis, įvardija problemas ir imasi spręsti. Kaip? Sužinosite jau visai netrukus“, - šypsosi Rimas.

Šeštadienio vakarais tikrai nebus nuobodu. Bus daug juoko, ironijos ir saviironijos,  netikėtų atradimų ir tiesiog puikių akimirkų, kurias laidos herojai prisimins dar ilgai.

Norėtumėte tapti laidos herojumi? Tai padaryti visai paprasta - tereikia užpildyti anketą ir... laukti „Asistentų“. Anketą rasite www.tv3.lt/asistentai

Pasiryžusių paįvairinti kasdienybę su smagia naujos TV3 laidos kompanija laukia projekto partnerio prekybos ir pramogų centro „Ozas“ dovanos.

Na, o pirmoje TV3 „Asistentų“ laidoje šio šeštadienio vėlyvą popietę svečiuosis bedarbių gretas papildęs ir įdomių pasiūlymų laukiantis buvęs žurnalistas, buvęs Vilniaus meras, buvęs Seimo narys Artūras Zuokas. Užduotis surasti darbą garsiausiam šalies bedarbiui tapo rimtu iššūkiu laidos vedėjams. Ar norėtų kas nors įdarbinti Abonentą? Ypač jei darbas neturėtų būti susijęs su telefoniniais pokalbiais, pinigų plovimu ir kita politikams tinkama veikla. Ar pats Artūras Zuokas gali dirbti kokį nors darbą tam, kad uždirbtų bent 50 litų per dieną? Ir kur tokio darbo ieškoti?

Padavėjas, picų kepėjas, taksi vairuotojas, kiemsargis, šokėjas - darbai, kuriuos politikui siūlė gatvėje sutikti žmonės. „Kiekvienas darbas garbingas“, - nusprendė „Asistentai“ ir padėjo Artūrui Zuokui juos išbandyti.

Kava aplaistyti kavinės lankytojų drabužiai, šiukšliadėžėn nukeliavusios picos, lauke šąlantys taksi keleiviai...

Ar pavyko Artūrui Zuokui gauti arbatpinigių bei uždirbti tuos 50 litų ir kokį darbą jam pasiūlė Vilniaus darbo biržoje, - sužinosite jau šį šeštadienį 17.40 laidoje „Asistentai“ per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių