Į televizijos ekranus sugrįžta legendinis žaidimas „Taip.Ne“

Pagrindinių herojų legendose keisti negalima – po daugiau nei dešimties metų atgimusį žaidimą „Taip.Ne“ vėl ves jo sumanytojas Arūnas Valinskas, o jam talkins viena garsiausių Lietuvos manekenių Renata Mikailionytė.

Nėra žmogaus, kuris galėtų vesti televizijos žaidimą „Taip.Ne“ geriau nei pats jo autorius. Ne kartą kalbintas grįžti į televiziją su šiuo projektu A.Valinskas galiausiai pasakė „Taip“ –  su žiūrovais jis sveikinsis naujajame BTV  sezone. Gudrūs klausimai, smagi atmosfera – kiekvieną savaitę televizijos žiūrovų lauks valanda intelektualaus azarto.

Pirmoji laida „Taip.Ne“ eteryje pasirodė 1992 m. balandį ir iškart sulaukė didžiulio pasisekimo. Juk čia buvo galima ne tik gerai praleisti laiką, bet ir laimėti puikius prizus! Pavyzdžiui, viename žaidime didysis prizas buvo... trylika vokiškų markių. Tuo metu, kai Lietuvoje dar buvo atsiskaitoma vadinamaisiais „vagnoriukais“, žaidimo dalyviams tai buvo didžiuliai pinigai. A.Valinskas taip pat gerai prisimena, kaip žaidime „Taip.Ne“ automobilį laimėję du žaidėjai nusprendė vietoj jo pasiimti piniginį prizą. Po filmavimo jis laimėtojams atskaičiavo milijoną „vagnoriukų“.

Žaidimas „Taip.Ne“ išgarsino ir didžiausius Lietuvos eruditus. Liucijus Ambraška, Saulius Jurkevičius, Benjaminas Mašalaitis – iki šiol jie skina laurus įvairiose viktorinose. Galbūt juos taip pat vėl pamatysime ir už žaidimo „Taip.Ne“ stalo?

Televizijos žaidimas „Taip.Ne“, nors ir išlaikys savo pagrindines idėjas, į eterį grįš moderniai atsinaujinęs – visgi nuo paskutinės laidos praėjo maždaug dešimtmetis. Nauja studija, kitokios techninės galimybės ir, žinoma, įspūdingi prizai, žadinsiantys dabartinių žaidėjų azartą. Kokie jie bus – išaiškės jau netrukus.

A.Valinskui talkins kartu su juo į televizijos eterį sugrįžtanti R.Mikailionytė. „Arūnas man paskambino, prisiminėme, kaip puikiai sekėsi kartu dirbti, negi galėjau atsisakyti?“, - šypsojosi žavi moteris.

Atgimęs legendinis žaidimas „Taip.Ne“  - jau šį rudenį naujajame geros nuotaikos ir daugybės šypsenų BTV sezone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasakykit man

pasakykit man portretas
ir kodel sie du kipseliai man kvepia karciausiais pipirais??? , o ju laidos neziurejau anksciau,neziuresiu ir dabar!

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
tai ko rasai komentara?paskaitei,varyk miegot,baisiai svarbi tavo nuomone.TAIP ir NE !!!

TIKRAI

TIKRAI portretas
Ir šaunu, nes Valinskas visai puikus šoumenas, dirbs ką tikrai sugeba
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių