Į sceną sugrįžusi „Žuvies akis“ apkabins publiką šokiu

Sekmadienio popietę uostamiesčio „Švyturio menų doke“ – pirmasis renginys vaikams ir visiems, kas pasiilgo apkabinimo, – šokio spektaklis „Apkabinsiu tave“.

Sekmadienio vidurdienį „Švyturio menų doke“ karaliaus vaikystė ir pirmasis renginys mažiesiems. Uostamiesčio menininkų grupė „Žuvies akis“ pristatys šokio spektaklį vaikams „Apkabinsiu tave“.

Kaip gyventi, jei neturiu rankų? Kaip užauginti rankytes, kad galėčiau apkabinti tave? Kaip išmokyti jas žaisti, glostyti, laikyti, pagauti ir paleisti? Kaip paliesti pasaulį, įsikibti į mamą ir žengti pirmyn? Kaip sunku būti mažam milžinų pasaulyje. Ir kaip gerai, kad turiu didelę svajonę, kurią galiu svajoti, spalvinti visokiom spalvom. Vieną dieną ji ima ir išsipildo...

Anot spektaklio kūrėjų, „Apkabinsiu tave“ – tai valanda su šokio teatru ne tik jaunesniojo amžiaus vaikams, bet ir kiekvienam, kam svarbu būti apkabintam.

Naujo šokio spektaklio choreografiją kūrė Dovilė Binkauskaitė, scenografija ir kostiumai – Artūro Šimonio, muzika – Jurgitos Mieželytės, videoanimacija – Dovydo Augaičio, šoks Agnija Šeiko, Inga Kuznecova, Artūras Ženčius ir Adomas Čepla.

Premjera – gegužės 30 d. 12 val. „Švyturio menų doke“ (Naujoji Uosto g. 3) nemokamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių