Į Radži širdį taikosi pankiškos sielos mergina

Klaipėdietė Elena Jurgaitytė klauso roko muzikos ir tiesiog negali nemaištauti, bet ryžosi pretenduoti į populiariosios muzikos atlikėjo širdį.

Vietoj elegantiškų suknelių Elena renkasi plėšytus džinsus ir odinę striukę, iš namų neina be gitaros ir purtosi visko, kas tik susiję su popsu. Sugalvojusi dalyvauti realybės šou „Radži ieško žmonos”, Elena pribloškė draugus. Labai gali būti, kad savo charakteriu ji priblokš ir televizijos žiūrovus. Kuo maištingą merginą sužavėjo garsiausias Lietuvos čigonas?

„Radži yra tikras pankas! Ne kiekviename roko klube sutiksi tokį maištingą vaikiną. Jis tiesą drebia į akis, nedaro to, ko nenori, ir niekada nepamina savo principų”, – Radži privalumus drąsiai dėsto aštuoniolikmetė moksleivė.

Gali būti, kad Eleną atsimenate iš projekto „Lietuvos balsas”. Didžiausia jos svajonė – apšviesta scena ir tūkstančiai plojančių žiūrovų.

„Kažkada galvojau tapti aktore, bet buvau išmesta iš vaidybos būrelio. Vėliau susidomėjau muzika. Kai mokykloje pirmąkart užlipau ant scenos, klasiokai sakė, kad nieko baisesnio nėra girdėję. Nusprendžiau įrodyti, kad mano balsas gali užkariauti minias. Gal parodžiusi savo talentą sužavėsiu netgi Radži?”, – sako viena iš pretendenčių į Radži širdį.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių