Į Pasaulio futbolo čempionato finalą lietuvė už rankos ves ispanų arba olandų žaidėją

Šešiametė Julija Daugėlaitė iš Šilutės rajono kartu su kitais vaikais iš įvairių pasaulio šalių dalyvaus Pasaulio fubolo čempionato finalinių rungtynių pradžioje.

Daugiatūkstantinės minios akivaizdoje ji įžengs į aikštę susikibusi už rankų su vienu iš dviejų geriausių pasaulio komandų futbolininkų. Patirti tokį gyvenimo nuotykį mažoji šilutiškė gavo progą laimėjusi žaidimą „Į stadioną su žvaigžde“.

Šį žaidimą jau antrą kartą Lietuvoje organizavo kompanija „McDonald‘s“. Laimėtoja teigė labai nekantriai laukianti susitikimo su geriausiais pasaulio futbolininkais.

Į Johanesburge vyksiantį finalą J. Daugėlaitė išvyko kartu su tėčiu. Kartu jie Pietų Afrikos Respublikoje praleis tris dienas, per kurias pamatys futbolo karštligės apimtą miestą, susipažins su vietos įžymybėmis, aplankys pramogų parką. Mergaitė šiandien žais draugiškose vaikų futbolo varžybose.

Žaidimo organizatoriai konkurso nugalėtojai ir jos tėčiui apmokėjo visas su kelione susijusias išlaidas bei bilietus į finalines rungtynes. Bendra prizo vertė siekia 25 tūkst. litų.

Žaidime galėjo dalyvauti visi 6-10 metų amžiaus vaikai.

Kompanija „McDonald‘s“ žaidimą „Į stadioną su žvaigžde“ organizuoja visame pasaulyje nuo 2002 metų, kuomet vyko Pasaulio futbolo čempionatas Japonijoje ir Pietų Korėjoje. Šiais metais į Pasaulio futbolo čempionatą birželio 11 – liepos 11 dienomis buvo atrinkti vaikai iš 352 pasaulio šalių.

2008 m. kelionę Lietuvoje laimėjo septynmetis Rytis Bugajecas iš Vilniaus. Jis Europos futbolo čempionato metu lydėjo Rusijos rinktinės gynėją Vasilijų Berezuckį.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių