I. Norkutė-Žvinienė: Meda net šiukšlių neišneš nepasidažiusi

Pirmadienį į TV3 eterį sugrįžta žiūrovų geidžiamiausias lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“ su būriu talentingiausių Lietuvos aktorių.

Jų kuriami personažai ir šeštąjį sezoną džiugins savo gerbėjus žaismingais nuotykiais, meilės slėpynėmis ir pinigų gaudynėmis. Svaiginančių įvykių sūkuryje atsidūrusi Meda (akt. Inga Norkutė-Žvinienė) net samdysis asmens sargybinį.

Žinoma, Meda nebūtų Meda, jei samdytųsi bet ką. Neeilinė moteris, savo vyrą Marijų (akt. Ramūnas Rudokas) „palengvinusi“ stambia pinigų suma, žaidimą su ugnimi tęs prižiūrima patrauklaus apsaugininko Arno.

Šį, dar neregėtą, herojų vaidins žavusis Tadas Grynas, TV3 žiūrovėms kritęs į akį trilogijoje „Nemylimi. Svetimi. Pasmerkti“. Seriale „Moterys meluoja geriau“ T. Grynas ne tik taps asmens sargybiniu, bet ir pames galvą dėl Medos.

„Atsiranda apsaugininkas, paprastas vyrukas, ir jam reikia saugoti tokią! – sako juokdamasi I. Norkutė-Žvinienė. – Meda paerzins, patikrins vyrą. Nuobodu jai: gauna milijonus, bet tenka slapstytis. O juk moteris prisirpusi. Meda net miške pro grybą nepraeis bet kaip atrodydama. Šiukšlių neišneš nepasidažiusi. O čia  – vienintelis žiūrovas, stebintis ją 24 valandas per parą. Ir Meda ims su juo žaisti...“

Kaip toliau rutuliosis šių herojų santykiai? Ar jaunajam apsaugininkui Arnui pasiseks užkariauti turtuole tapusios Medos širdį? O gal tai – tik Marijaus spąstai? Visi atsakymai – kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ naujausiame sezone jau nuo spalio 22 dienos tik per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių