I. Norkutė-Žvinienė: Meda nėra kalė, ji tik pasirūpina savimi

Šeštąjį sezoną pradėsiantis TV3 serialas „Moterys meluoja geriau“ žiūrovams žada nostalgiškų sugrįžimų, nuotykių ir adrenalino kupinus vakarus. Naujausiame sezone daug veiksmo suksis aplink sumaniąją šviesiaplaukę Medą, kurią įkūnija aktorė Inga Norkutė-Žvinienė. Pasirodo, ji savo sužadėtinį Marijų (akt. Ramūnas Rudokas) paliks nuogą ir basą... „Ar Meda – aferistė? Žmogus tiesiog moka gyventi!“ – šypteli aktorė ir prisipažįsta kartais pavydinti savo veikėjai.

Naujausiame „Moterys meluoja geriau“ sezone Meda pražys pačiomis įvairiausiomis spalvomis. „Joje bus tiek daug moterų... Vieną akimirką ji – liūdna, kitą – kvaila, tai protinga, tai romantiška, čia pat visai mažutė, o tuoj, žiūrėk, tikra ragana! Kai kurios Medos gerbėjos man sako: ‚Kaip norėčiau turėti tokią draugę, joje tiek daug visko.‘ Prisipažinsiu – kitąsyk aš pati jai pavydžiu“, – juokauja I. Norkutė-Žvinienė.

Tačiau naująjį kultinio serialo sezoną Medos laukia ir visiškai nepavydėtini išgyvenimai, pavojingi nuotykiai bei neregėti turtai! „Ją apgaus vyras Marijus, o kadangi Meda nėra kvaila, tai padaro taip, kad visi sugyventinio turtai atitektų jai. O ką daryti? Tai – juk nebe pirmas kartas! Anksčiau Meda rado šukas su svetimos moters plaukais, paskui atsirodė jauna moteris su vaiku – lyg Marijaus, lyg ne jo... Meda nėra kalė, ji tik pasirūpina savimi, – savo heroję teisina aktorė. – O kiek gyvenime tokių vyrų ‚alfonsų‘, kurie ima ir palieka moteris be nieko? Meda nesiduos nuskriaudžiama. Nors šiaip ji – nelaiminga moteris. Juk taip svajojo ištekėti...“

Veikėja svajojo, o aktorė ištekėjo! I. Norkutė-Žvinienė juokdamasi sako, kad asmeniškai įgyvendino Medos svajones. „Beje, kai vestuvių dieną su vyru Andriumi važiavome per miestą, žmonės klausinėjo, ar tik ne serialą filmuojame. Kiti komentavo, kad Medai labai pasisekė – už tokio rimto, gero vyro ištekėjo“, – pasakoja Inga.

O jeigu gyvenime ji, kaip ir Meda, staiga taptų milijoniere? „Visus pinigus vyrui atiduočiau, tegul verslą kuria. O aš toliau vaidinčiau“, – į turtus ranka numodama tvirtina aktorė. Nors milijonierės amplua I. Norkutės-Žvinienės herojai suteikia smagių šiurpuliukų, jai pačiai malonesni kiti scenarijaus momentai: naujausiame „Moterys meluoja geriau“ sezone į ekranus grįžta Ingos kolegės Edita Užaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer. „Labai pasiilgau mergaičių ir labai džiaugiuosi, kad grįžta mūsų ‚muškietininkių‘ trijulė. Mes vėl imsimės to paties, nuo ko pradėjome, – renginių organizavimo verslo“, – serialo paslapčių šydą praskleidžia Medos vaidmens atlikėja.


Šiame straipsnyje: Inga Norkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių