I. Narkutei liūdnos dainos padeda išlikti linksmai

Iki kaulų smegenų liūdesiu smelkiančios Ievos Narkutės dainos slepia ne tik jautrią, bet ir optimistišką asmenybę, kurios didžiausia gyvenimo svajonė - labai paprasta ir žemiška.

„Noriu būti pačia geriausia Ieva Narkute“, - BTV laidoje  „Gyvenimo spalvos“ savo išgyvenimais dalinsis dainuojamosios poezijos atlikėja.  Į kalbas, jog sprendžiant iš Ievos kūrybos, gyvenime ji yra depresuota asmenybė, nematanti gyvenimo džiaugsmo, herojė žiūri pro pirštus: „Taip kalba žmonės, kurie klauso manęs, bet asmeniškai nepažįsta.“

Šiais metais klinikinės psichologijos magistro diplomą įgijusi atlikėja teigia, jog vidinių demonų turi visi, tačiau su jais kovoti reikia ne išoriniais, o vidiniais būdais.

Mergina teigia, jog artimiesiems jos dainų turinys nekelia dviprasmiškų minčių, nes jie ją pažįsta visai kitokią.  Pasak I.Narkutės, dainos – atskiras pasaulis, čia  ji sudeda visus savo slapčiausius išgyvenimus, jausmus, nusivylimus, todėl realybė jai yra kur kas šviesesnė. „Dainos yra tam tikras būdas kiekvieną dieną būti linksmai. Kai aš tą liūdesį ar nesusipratimą gyvenime sudedu į dainas, tas liūdesys tampa ne tik mano, bet ir to, kas jį klauso“, - neslepia atlikėja.

Gilus ir atviras pokalbis su jaunąja atlikėja – jau šį sekmadienį laidoje „Gyvenimo spalvos“ 20.20 per BTV.


Šiame straipsnyje: Ieva NarkutėBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių