I. Martinkėnaitė beveik mėnesį praleido kruiziniame laive

Lapkričio pabaigoje buvusios merginų grupės „69 danguje„ narė Ingrida Martinkėnaitė su šeima leidosi į nuo balandžio mėnesio planuotą kelionę kruiziniu laivu. I. Martinkėnaitė su sutuoktiniu ir dukterimi išplaukė iš Italijos ir apie tris savaites plaukė iki Brazilijos krantų. „Kelionė ilga ir tikrai įspūdinga, jaučiuosi labai gerai pailsėjusi, tačiau kai grįžome, Lietuvoje spaudė šaltis, todėl visi susirgome“, – naujienų portalui DELFI pasakojo I. Martinkėnaitė.

I. Martinkėnaitės šeimos kruizas truko apie tris savaites, tačiau su visais skrydžiais iki vietos, iš kurios laivu išplaukė, šeima skaičiuoja apie mėnesį. Kelionės pradžia – Italijoje. Šeima į Lietuvą sugrįžo prieš pat Kalėdas.

„Išplaukėme iš Savonos. Stotelių buvo daug, tačiau ryškiausios – Marselis, Barselona, Madeira, Tenerifė. Nuo Tenerifės plaukėme Atlanto vandenynu penkias dienas ir pasiekėme Brazilijos krantus. Buvome sustoję Salvadore, Maceo, Rio, kuriame apsistojome kelioms dienoms. Tai - įspūdingiausios stotelės", – DELFI pasakojo I. Martinkėnaitė, o paklausta, kad visos kelionės metu patiko labiausiai, dainininkė atskleidė, jog keliauti atostogų metu jai labiausiai patinka laivu. Esą tuomet geriausiai pailsi ir kūnas, ir mintys.

„Labiausiai patinka vandenyno gaiva. Išplauki laivu, aplink – toliai – jokių fabrikų, jokių automobilių - tik horizontas. Oras toks švarus, toks gaivus, kad neįmanoma atsikvėpuoti. Ilsėjosi ir oda, ir galva. Be to, Rio – stebuklingas miestas. Keliavome su vaikais, tai atostogų džiaugsmas mums buvo dvigubas. Kaip galėtum nesidžiaugti matydamas, kiek naujų dalykų atranda tavo vaikas. Kartais labai gera į viską pažvelgti savo vaiko akimis„, – pasakojo Ingrida ir pridūrė, jog jos dukra yra mačiusi animacinį filmą „Rio“, todėl kelionės metu Rio lygino su vaizdiniais, matytais vaikiškame filmuke.

Ingrida sakė, jog atostogaudama dažniausiai į keliones pasiima ir savo dukrą, tačiau kartą iškeliavo be jos. „Pamenu, tuomet praverkiau visą laiką, todėl seniai nebekartoju klaidos. Keliaujame kartu. Įspūdžiai dukrai – nepakartojami. Buvo daug maudynių, daug įvairių atradimų", – pasakojo ji.

I. Martinkėnaitė pasakojo, jog su sutuoktiniu kelionę planuoti pradėjo dar balandžio mėnesį. Planavimas užsitęsė apie pusmetį, tačiau Ingrida sako, jog tai – labai smagi atostogų dalis. Iš kelionės planavimo dainininkė taip pat turi ką prisiminti. Anot jos, rezervuoti viešbučius, lėktuvų, laivų bilietus – malonumas ir ne mažiau smagus užsiėmimas už pačią kelionę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
martinkenaite? tai cia ta paaugliu daininke?plauke laivu...tukstanciai plaukia...butu kosmoso turiste, tada taip...

Jonas

Jonas portretas
Kam ydomu, kur buvo si issekusio kuno ir tokio pat veido namu seimininke? Tik jai paciai, nes uz si turgini srraipsneli paklojo pinigeliu. Geriau butu isigijusi koki elektrini maisytuva virtuvei. Isvaizda pageretu, maziau pavargtu kepdama blynus gausiai seimynai.

dar jauna moteris

dar jauna moteris portretas
o taip susinesiojusi......
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių