Į Manto koncertą sostinėje parduoti visi bilietai

Dainininkui Mantui atstovaujanti kompanija „Promostar“ praneša, kad į akustinį Manto koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje, kuris vyks spalio 26 d. 19 val., išparduoti visi bilietai.

„Kiekvienam dainininkui anšlagas yra pats geriausias įvertinimas. Džiaugiuosi, kad salė bus pilna. O vilniečius gerbėjus, kurie nebegavo bilietų, skubu nuraminti, kad sostinėje tikrai  pasirodysiu su akustine programa dar šiais metais“, – sakė dainininkas.

Akustinius koncertus Mantas rengia ir kituose miestuose. Spalio 29 d. 20.00 val. Mantas koncertuos Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“; lapkričio 6 d. 19.00 val. Klaipėdos „Švyturio menų doke“.

Radijo stotis neseniai pasiekė naujausias Manto singlas „Ką manai?“, kuriame atlikėjas šiltai ir jausmingai dainuoja apie tai, kad bent karkartėmis reiktų pamiršti nesibaigiančius darbus ir daugiau  laiko skirti sau bei savo artimiems žmonėms.

Naujoji daina gerokai skiriasi nuo paskutiniųjų dainininko singlų tiek skambesiu, tiek tekstais.  „Ką manai?“ puikiai atspindi dabartines mano nuotaikas, kurias pamėginsiu perduoti ir akustiniuose koncertuose, kurie bus surengti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje“, – sako antrojo vaikelio su žmona Ieva žiemą susilauksiantis dainininkas.

Anot atlikėjo, tai bus išskirtiniai vakarai. Jame jis žada pagroti visiškai negirdėtų kūrinių, o ir jau žinomos dainos taip pat suskambės kitaip. Atlikėjui pritars grupė muzikantų, gitarą į rankas paims ir jis pats.


Šiame straipsnyje: Mantas Jankavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių